Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Çeşitli Ziyaret Programlarına Katıldı

İlk ziyaret teşkilata

Başkan Seyfi Dingil Çeşitli Ziyaret Programlarına Katıldı

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Bir dizi ziyaret ve program için İskenderun’a gelen AK Parti MKYK üyesi ve Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi ve ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ile birlikte çeşitli ziyaretlere ve programlara katıldı.
İLK ZİYARET TEŞKİLATA
Düzenlenen programlar hakkında bilgiler İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” AK Parti MKYK üyemiz ve Hatay Milletvekilimiz Fevzi Şanverdi ve AK Parti Hatay İl Başkanımız İbrahim Güler ile ilk olarak AK Parti İskenderun ilçe teşkilatına ziyarette bulunduk. Burada teşkilat mensuplarımız ile bir araya geldik. AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığına atanan Bestami Bilgili’ye hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.Ülke ve yerel gündeme dair fikir alışverişinde bulunduk.Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti 6.olağan genel kurulun şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diledik” dedi.
YARALI ASKERE ZİYARET
Daha sonra İskenderun Devlet hastanesine geçtiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Burada Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı harekâtında yaralanan askerimizi ziyaret ettik. Aile yakınlarına ve askerimize geçmiş olsun dileklerimizi ileterek rabbimden harekâtta yaralanan tüm Mehmetçiklerimiz için acil şifalar diledik. Askerimizin ve ailesinin her zaman yanlarında olduklarımızı ifade ettik. Ardından hastane tedavi gören diğer hastalarımızda ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” diye konuştu.
Başkan Seyfi Dingil, daha sonra AK Parti MKYK üyesi ve Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi ve AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ve teşkilat üyelerimiz ile birlikte taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar