Skip Navigation Links

Kerem Kök Bursa Spor ile Anlaşma İmzaladı

Karaağaç Spor'un Türk Milli takıma seçilen 14 yaşındaki Kerem Kök, Bursa Spor ile resmi sözleşme imzalamasının ardından emeği geçenlere teşekkür etti.

Kerem Kök Bursa Spor ile Anlaşma İmzaladı

Spor   A+a-

 KARAAĞAÇ SPOR'LU KEREM KÖK, BURSA SPOR İLE RESMİ SÖZLEŞME İMZALADI
Hatay Amatör küme takımlarından Karaağaç Spor, Türk Futboluna başarılı nesiller yetiştirmeye devam ediyor. Karaağaç Spor'un (U-14) Genç milli futbolcusu Kerem Kök, her iki takımın yöneticilerinin görüşmelerinin ardından Bursa Spor ile resmi sözleşme imzalandı.Kök, emeği geçenlere teşekkür etti.
Bu Transferle ilgili Yönetim kurulu adına, Karaağaçspor Altyapı Sorumlusu Fehim Aşkar, Öncelikle bu güne kadar büyük fedakarlıklar yapan Yönetim kurulumuza teşekkürlerini iletti. "Genç milli futbolcumuz Kerem kök'ün çok yönlü futbol yeteneğiyle birlikte, örnek üstün Ahlâk terbiyesi ile adından çok bahsettirecek bir yapıya sahip sahiptir. Bursaspor kulübüne ve Türk Futboluna Kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Geçmiş yıllardan beri Karaağaçspor' da gelecek vadeden tüm yetenekli Minik Yıldızlarımızı Hocalarımızla birlikte Türk Futboluna ve Topluma faydalı Gençler kazandırmaktır" dedi.
KEREM KÖK'TEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR MESAJI
2011 Yılında bu güne kadar Yanımda olan, Sahip çıkan, yalnız bırakmayan ve destekleyen Öncelik le Aileme ve Fehim amcama sonsuz Teşekkürlerimi iletiyorum. Üzerimde Emekleri olan Tüm Yönetim kurulumuza, Merhum Yavuz Türkölmez, Ferit Genç, ilhan Yürek, Rıfat Atamer, Ersen Devrim, Ayhan Sağıroğlu, Erdi Uysal, Efe Islamoğlu, Gökhan Akarsu Hocalarıma, Karaağaçspor ailesine, Bu süreçte ismini hatırlayamadığım tüm emeklere ve Abim Ahmet Borazancı yada Sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Karaağaçspor kulübünü ve Üzerimde Emekleri olanları hiç bir zaman mahcup etmeyeceğini ve en iyi şekilde çalışarak temsil edeceğini belirten Kerem Kök, Tüm takım arkadaşlarını da unutmayacağını, Başarılar dilediğini,, dile getirdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet