Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Zeytin Dalı Operasyonuna 112 Acil Çalışanlarından Tam Destek!

ATTDER İskenderun Kızılay şubesine Zeytindalı operasyonunda görev alan Mehmetçiğe dağıtılmak üzere 10 hisse adak kurbanı bağışladı.

Zeytin Dalı Operasyonuna 112 Acil Çalışanlarından Tam Destek!Web
TV

Gündem   A+a-

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği (ATT DER) "Hayat Kurtaran Ellerden Vatan Kurtaran Yüreklere" sloganı ile İskenderun Kızılay şubesine Zeytindalı operasyonunda görev alan Mehmetçiğe dağıtılmak üzere 10 hisse adak kurbanı bağışladı.
Adak kurban bağışları Reyhanlı sınırında ATT DER, Kızılay Yöneticileri ve 112 çalışanları huzurunda dualar ile kesildi. Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Aşevinde hazırlanan 2000 kişili kumanya Kızılay görevlileri ile birlikte Reyhanlı'da bulunan Mehmetçiğe teslim edildi.
Kumanyaların tesliminde ATT DER Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Baltacı, Afrin Operasyonunda görev alan Mehmetçiğin muzaffer olması için dua ettiklerini, üyelerinin katkıları ile bir bütçe oluşturduklarını Kızılayın destekleri ile bunu gerçekleştirdiklerini ifade etti.
ATT DER Genel Başkan Yardımcısı Abdullah BALTACI ; son günlerde bazı sivil toplum kuruluşlarınca yapılan talihsiz açıklamalar inatla, sınır güvenliğimizi tehdit eden unsurlara karşı devletimizin vermiş olduğu terörle mücadelenin sonuna kadar ATT DER olarak destekçisi olduğunu ve ihtiyaç duyulması halinde tüm teşkilatları ile birlikte göreve hazır olduklarını ifade etti. Sınırda 7/24 canla başla görev alan 112 ve UMKE ekiplerine de teşekkürlerini ifade etti. Abdullah BALTACI ; şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza şifa dileklerinde bulundu.
Adak kesimine ve kumanya dağıtımına katılan Kızılay İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay; Milletçe Afrin Operasyonuna katılan Mehmetçiğe dualar ediyor ve onlara hizmet etmek isteği ve ATT DER'in talebi ile bu salih niyetlerini gerçekleştirmek için imkanlarımızı seferber ettik. Değerli ATT DER üyelerinin ve 112 çalışanlarının katkıları ile bir miktarda şubemizin katkıları ile kumanyalar hazırladık. Kahraman Mehmetçiğe teslim ediyoruz dedi. Türk Kızılayı olarak bölgede yaşanan insani duruma dikkat çeken Günay; ayrım gözetmeksizin insani yardım amaçlarını yerine getirdiklerini ve Mehmetçiğin canını ortaya koyarak bölgede barış ve huzur ortamının tesisi için gayret ettiğini bildiklerini ve bu necip milletin yıllarca masum insanlar ile ekmeğini bölüştüğünü dile getirdi.
Zeytin Dalı Operasyonuna 112 Acil Çalışanlarından Tam Destek! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar