Skip Navigation Links

Zengin Olmak Yetmez Gelişmiş Olmamız Gerekiyor..

Metin Kalkavan Beraberindeki Heyet Denizciler İle Bir Araya Geldi

Zengin Olmak Yetmez Gelişmiş Olmamız Gerekiyor..

Gündem   A+a-

 İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun’da denizci üyeleriyle bir araya gelerek Türkiye ve bölgedeki sektörün durumunu görüştüler.
İskenderun Yelken Kulübü’nde düzenlenen toplantıda katılımcılar Türkiye gündemini, denizcilik sektöründeki gelişmeleri ve yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundular.
Toplantının açılış konuşmasını İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Bülent Kavsak yaptı. Kavsak, bölgedeki gelişmeleri ve oda olarak geleceğe yönelik yapmayı planladıkları çalışmaları kısaca anlattı.
İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan; İskenderun Körfezi’nin önemine dikkat çekti. Kalkavan, bölgedeki kargaşaların sona ermesiyle olumlu yönde çok önemli gelişmelerin yakalanabileceğini söyledi.
Metin Kalkavan; İskenderun bölgesindeki sıkıntıların çözülmesi ve bölgenin gelişmesi için çalışacaklarını belirterek; “Yaşadığımız coğrafya bizim kaderimiz. Mücadeleyi bırakmayacağız. Dinamik gençliğimizle bölgenin ve Avrupa’nın geleceği biziz. En iyisini yapmamız gerekiyor. Burada eğitim çok önemli. Zengin olmak yetmez. Gelişmiş olmamız gerekiyor. Bu da ancak eğitimle mümkün” şeklinde konuştu.
Kalkavan; İskenderun Limanı’nda konteynır taşımacılığının artırılması için önerilerde bulundu.
Konuşmaların ardından, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, katılımcıların sorularını cevapladı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet