Skip Navigation Links

PTT'den Osmaniye Belediyesi’ne Özel Pul..

Osmaniye PTT Başmüdürlüğü, Osmaniye Belediyesi ve Belediye Başkanı Kadir Kara’ya özel resmi pul bastırdı.

PTT'den Osmaniye Belediyesi’ne Özel Pul..

Osmaniye   A+a-

 PTT tarafından bastırılan pullarda Osmaniye Belediyesi’nin kurumsal logosu ve Belediye Başkanı Kadir Kara’nın resimleri yer alıyor. 
PTT Başmüdürü Abdulkadir Dağdemir, işletme müdürü Halil Ekleç, idari mali birimler küdür vekili Rüştü Çot ve pazarlama şefi Hatice Pancar kurumsal gönderilerde kullanılmak için bastırılan resmi pulları Başkan Kadir Kara’yı makamında ziyaret ederek teslim etti.
Pulun, Osmaniye’nin tanıtımına önemli ölçüde katkı sağlayacağını ifade eden Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, “Osmaniye Belediyemizi ve şahsımızı simgeleyen pul yaptırmış olmanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreç içerisinde de iyi ilişkiler içerisinde çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz. Yaptığımız battı çıktı projemizle merkez PTT’nin de olduğu alanda daha iyi düzenlemeler yapmayı düşünüyoruz. Ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi olan PTT hayatımızın her noktasında bizlere yardımcı oluyor” dedi.
Osmaniye PTT Başmüdürü Abdulkadir Dağdemir ise konuşmasında, “Osmaniye Belediyesinin ve şahsınızın pulunu bastıralım istedik. Bu pullar PTT envanterine girdi. Kurumsal gönderilerde kullanılmasını talep ediyoruz. İnşallah hep birlikte bu aziz millete hizmet etmenin gayreti içindeyiz" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet