Skip Navigation Links

Ak Parti'den Belediye Başkanlarına Ziyaret

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yerel seçimlere Hatay'ın Büyükşehir olarak gireceğini belirtti.

Gündem   A+a-

 
 
 
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yerel seçimlere Hatay’ın Büyükşehir olarak gireceğini belirtti.
Karasayar, İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz ve partililer ile birlikte Arsuz, Gözcüler, Gökmeydan, Akçalı, Madenli ve Üçgüllük Belde Belediye Başkanlarını ziyaret etti.
Karasayar, yerel seçimlerin hızla yaklaştığını belirterek,”Hükümetimizde bu seçimlerde yaklaşık 16 kenti büyükşehir belediyesi yapmak istiyor. Bu konuda illerde teknik çalışmalar yapılıyor. Şunanda kesin bir şey yok. Hangi bölgelerin ilçe olacağı konusunda şuan kesin bir bilgi yok”dedi.
Karasayar,”büyükşehir ile ilgili çalışmaların meclis tatile girmeden bitirilmesi bekleniyor. Bu konudaki kanun zaten komisyonlara sevk edildiğinde herkes görecek. Daha sonra genel kurul safhası var.Şu açıkça bilinmelidir.Çıkarılan her kanunda halkın menfaatleri ön planda tutuluyor.”şeklinde konuştu.
Feriz ise köyden beldes projeleri ile köylere ve beldelere önemli hizmetlerin getirildiğini belirterek,”Bir yere hizmet giderken kimse ayırt edilmiyor. Her yerleşim birimi sorunun önceliğine ve nüfusuna göre hizmet alıyor. Bu anlamda belediyelerimiz hizmet noktasında eşit bir şekilde faydalanıyor ” dedi.
Belediye başkanları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında Karasayar’a ve çalışma arkadaşlarına başarılar dilediler.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet