Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

DTO Başkanı Kavsak Salonu Terketti !!!

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Kent Konseyi işbirliğiyle

DTO Başkanı Kavsak Salonu Terketti !!!

Ekonomi   A+a-

 Deniz Otobüs seferleri projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Hatay’ın Samandağ ve İskenderun’dan Mersin, Kıbrıs, Gazimagusa ve Beyrut seferleri ile ilgili başlatılacak olan Deniz Otobüsü seferleri ile ilgili düzenlenen bilgilendirme toplantısında, proje en yetkili kişiler tarafından hazırlanan görsellerle anlatıldı.
 
İTSO’da düzenlenen ve HBB Başkan Danışmanı Muhsin Cömert, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Bozkurt ile Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon’un proje lansmanı için hazır bulunduğu toplantıya katılımın oldukça az olduğu dikkat çekti..
Kısa bir tanıtım videosunun ardından, HBB Başkan Danışmanı Muhsin Cömert, bu projenin Hatay’ı nasıl şaha kaldıracağını anlattı.
Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, eleştirileri ve aktardığı tecrübesiyle toplantıya damgasını vurdu.
 
Kavsak “Öncelikle, deniz ulaşımı ile ilgili bir proje hazırlıyorsunuz, odamız ile hiçbir istişarede bulunmuyorsunuz. Sektörün içinde biri olarak, konuştuklarınızdan hiçbir şey anlamadım.. 45 knot hız ile seyredecek deniz otobüslerinden bahsediyorsunuz. Gelin sizi İskenderun’dan Yazıcılar iskelesine kadar aynı hızda seyredecek bir deniz ulaşım aracı ile götüreyim, bakalım dayanabilecek misiniz? Ağzınız çok güzel laf yapıyor.. Sizden çok iyi pazarlamacı olur.. Özel hayatınızda hiç işletmecilik yaptınız mı?” dedi.
 
“Benim özel hayatım sizi ilgilendirmez” diyerek İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak’a yanıt veren HBB Başkan Danışmanı Muhsin Cömert, salonda buz gibi bir havanın esmesine neden olurken, DTO Başkanı Bülent Kavsak, “zaten ben hayırlı olsun demek için gelmiştim 1 sene sonra görüşürüz” diyerek salonu terk etti.
 
Kavsak’ın salonu terk etmesinin ardından HBB Başkan Başdanışmanı Muhsin Cömert, verdiği tepki ve sebep olduğu gerilimden dolayı özür dilese de, salondaki bir çok kişi yaşananlardan dolayı üzüntüleri dile getirdiler.
 
İTSO Halil Şahin Meclis salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Bozkurt, HBB Başkan Danışmanı Muhsin Cömert. HBB Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, Esnaf Oda Başkanları, İTSO Meclis üyeleri ve davetliler katıldılar
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar