Skip Navigation Links

Bu Yılki Temamız, 'Ekonomik Kalkınma İçin Güvenli Bir İş Ortamı' 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un sürekli gelişen en büyüyen bir şehir olduğunu belirtti.

 Bu Yılki Temamız, 'Ekonomik Kalkınma İçin Güvenli Bir İş Ortamı' 

İskenderun   A+a-

 Dünya Gümrük Günü dolayısıyla Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ali Aygün ve beraberinde heyet İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Dünya Gümrük Gününü kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun coğrafi konumu ve tarihi geçmişi ile ülkemizin en önemli merkezlerinden biridir. İskenderun’u bölgenin ticaret merkezi yapmak için bizlerde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bunun için Sarıseki Mahallesinde bulunan Belediye hizmet binasını gümrük laboratuvarı olarak Bölge Müdürlüğüne ücretsiz tahsis etmiştik. İskenderun’un geleceği için çok önemli bir adımdı bu. Şehrin ticari yaşamına büyük yarar getireceğini düşündüğümüz bu karar ile bölge ticareti ve özellikle iş dünyasına önemli bir avantaj sağlanmış oldu” dedi.
Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ali Aygün ise ,” Dünya Gümrük günü her yıl 26 Ocak tarihinde kutlanmakta. Bununla beraber de her yıl gümrük günü kutlamalarında bir tema belirleniyor. Bu yılki temamız, "Ekonomik Kalkınma İçin Güvenli Bir İş Ortamı" .Bugün nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugünün önemini ve amacını anlatıyoruz. Bununla birlikte de yapmış çalışmalar hakkında da bilgi veriyoruz. Ayrıca gümrük müdürlüğüne vermiş olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette bölgenin ekonomik konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet