Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bizler İnandık Sizde İnanın!..

Payas Spor, Utaş Uşak Spor karşılaşması öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Ali Asım Balkaya nezaretinde aralıksız sürdürüyor.

Bizler İnandık Sizde İnanın!..

Spor   A+a-

 Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden temsilcimiz Payas Spor, Cumartesi günü ilçe stadında oynayacağı Utaş Uşak Spor karşılaşması öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Ali Asım Balkaya nezaretinde aralıksız sürdürüyor. Mavi Beyazlı Ekip Payas Spor'da Başkan Vekilleri Bekir Tufan ile Osman Oğuzhan Çolak antrenmanda futbolcuları yalnız bırakmıyorlar.
OSMAN OĞUZHAN ÇOLAK'TAN DESTEK ÇAĞRISI
Payas Spor Kulüp Başkan Vekili Osman Oğuzhan Çolak, taraftarlara destek çağrısında bulunarak, "Son haftalarda ardı ardına aldığımız galibiyetler camiamızda sevinç yaratmıştır. Cumartesi günü grup lideri Utaş Uşak Spor'u ağırlayacağız. Bu karşılaşmada alacağımız bir galibiyet bizleri biraz daha da iyi yerlere taşıyacaktır. Bundan dolayı tüm taraftarlarımızdan yoğun destek beklemekteyiz. Bizler İnandık, sizde inanın, bizim için bu maçı alın" dedi.
PAYAS SPOR'DA SORUN YOK, TEK HEDEF GALİBİYET
Çalışmalarını aralıksız sürdüren Payas Spor'da sorun yok, tek hedef galibiyet. Mavi Beyazlı ekip Payas Spor'da Utaş Uşak Spor karşılaşması öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Hafifi sakatlığı süren Baran Yardımcı'nın durumu iyi ve takım arkadaşlarıyla antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar