Skip Navigation Links

Dr. Gani, binlerce yürekte yaşıyor

Tam 14 yıl önce Dr. Gani, binlerce çocuğun ve velinin yüreğinde atmaya ve yeniden yaşamaya başladı. Artık binlerce Dr. Gani yetişiyordu.

Dünya   A+a-

Bölgemizde özel kolejleri geride bırakan eğitim kalitesi ve sahip olduğu sosyal imkanlarla ülkesine ve milletine yararlı bireyler yetiştiren İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu, her yıl Anneler Günü’nde düzenlediği şenliklerde, Okula adını veren Merhum Dr. Gani Bahadırlı’yı anarken, evlatlarının ne kadar güzel işler başarabildiği de ortaya konuyor.

10 Mayıs 1958’de doğdu. Tüm hayatı boyunca hekim olmak istemişti. Ve sonunda hekim olarak ülkesine ve milletine hizmet etmeğe başladı. Bir gün, o kara gün aslında O’nun en mutlu günü, bir Üroloji uzmanı hekim olarak 14 Mart Tıp Bayramı’nda hayata gözlerini yumdu. Herkesi yasa boğan Dr. Gani, babası hayırsever insan İhsan Bahadırlı’nın yaptıracağı ve canından çok sevdiği oğlunun adını yaşatacağı okulla binlerce yürekte atmaya başladı.
Tam 14 yıl önce Dr. Gani, binlerce çocuğun ve velinin yüreğinde atmaya ve yeniden yaşamaya başladı. Artık binlerce Dr. Gani yetişiyordu.

Ve öyle bir gün ki; Her Mayıs’ın ikinci haftası kutlanan Anneler Günü, yani Dr. Gani’nin doğum günü, İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim’de şenlik olarak kutlanmaya başlandı.
Bu yıl da Anneler gününde, birlerce çocuk ve veli, Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim’in bahçesinde bir araya geldi. 400’ün üzerinde çocuğun etkinliklerde görev aldığı şenliklerde; Kafkas Ekibi, Step, Saz Ekibi, Halk Oyunları, Salsa dansı yapıldı ve futbolda derece alanlara ödülleri verildi.
İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu Müdür Başyardımcısı Fahri Demirel’in sunumu ve duygulu konuşmasıyla hayırsever tam 10 veli katkılarından dolayı plaketle ödüllendirildi.
Fahri Demirel’in, katkı sağladıkları konuları tek tek söyleyerek sahneye davet ettiği velilerin isimleri şöyle; Galip Biçer adına eşi Özlem Biçer, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, Dr. Gani Bahadırlı’nın hayırsever babası çocukların İhsan Dedesi İhsan Bahadırlı, Şenay Ersözlü, Cevat İşlek, Hasan Tümkaya, Aydınlı Profil, Eczacı Hıdır Dal, Sabahattin Gedik ve İbrahim Havran.
5/E Sınıfı öğrencisi Dilara Sümbül’nin Dr. Gani Bahadırlı’yı anlatan herkesi gözyaşı5na boğan duygu yüklü şiirini yayınlıyoruz.
 

Dr. GANİ BAHADIRLI ;
Ben Senin evlatlarından biriyim .

Senin binlerce Çocuğun var burada

Kimi doktor, kimi öğretmen, kimi mühendis.

Bu okulu yaptırdı İhsan Dedemiz,

Seni ölesiye severiz.

Seni çok ama , çok özleriz.

Senin gibi iyi bir doktor olmak isteriz.

Senin sevginle doğarım. Ve doğum gününü kutlarım.

Neredesin hiç bilmiyorum,
Senin özlemini çekiyorum
Senin yanında olmak,
Senin elini öpmek istiyorum.
Kalbimin derinliklerinden,
Sana bağırıyorum,

Senin sesini,

Duruşunu merak ediyorum.

Seni sevgi ve saygıyla anıp,

Doğum gününü kutluyorum.

SENİ ÇOK AMA, ÇOK SEVİYORUM.

 

 


 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet