Skip Navigation Links

Hasanbeyli'den Zeytin Dalı Harekatı’na Destek

Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere bir destekte Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinden geldi.

 Hasanbeyli'den Zeytin Dalı Harekatı’na Destek

Gündem   A+a-

 Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere bir destekte Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinden geldi. 
Hasanbeyli Belediyesi öncülüğünde başlatılan destek kampanyasına ilgi gördü. Vatandaşların kendi imkanları ölçüsünde bağışta bulundukları çay, şeker, fıstık, meyve suyu, bisküvi, kek, başta olmak üzere çeşitli gıda maddeleri ile su belediye deposunda toplandı.
Toplanan bağışlara Hasanbeyli Belediyesi’ninde yaptığı katkının ardından Belediye Başkanı Alparslan Koca tarafından Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel ile birlikte askere teslim edildi, kurban kesildi.
Harekata katılan askerlerin yanında yer aldıklarını ve onlara dua ettiklerini ifade eden Koca, "Ülkemizin, sınırlarımızın ve bizlerin daha güvenli bir şekilde hayatımızı sürdürebilmemiz için mücadele eden, hayatlarını hiçbir şekilde düşünmeden, canları pahasına operasyonu kararlılıkla gerçekleştiren kahraman ordumuzu ve yürekli asil Mehmetçiklerimizi Allah'a teslim ettik. Cenabı hak onları korusun, onların yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet