Skip Navigation Links

Kültür Sanat Faaliyetlerinin Yeni Adresi Çok Amaçlı Salonlar

HBB Şehir Tiyatrosu’nun bin bir emekle hazırladığı ‘Nasreddin Hoca Ohh Gel Keyfim Gel’ adlı kukla oyununa kapılarını açıyor.

Kültür Sanat Faaliyetlerinin Yeni Adresi Çok Amaçlı Salonlar

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde Hatay’ın 15 ilçesinde vatandaşlarla buluşturulan iyi ve kötü gün dostu çok amaçlı salonlar, HBB Şehir Tiyatrosu’nun bin bir emekle hazırladığı ‘Nasreddin Hoca Ohh Gel Keyfim Gel’ adlı kukla oyununa kapılarını açıyor. Hem iyi hem de kötü günde ücretsiz olarak Hataylıların yanında olan çok amaçlı salonlar bu kez kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapıyor.
 
"EĞİTİCİ VE ÖĞRETİCİ OYUN SÖMESTR TATİLİNDE MİNİKLERLE"
 
Hatay'da tiyatro izlemeyen çocuk kalmayacak hedefiyle yola çıkan HBB Şehir Tiyatrosu, Hataylı minikleri 2017-2018 eğitim öğretim yılının sömestr tatilinde de eğitici ve öğretici kukla oyunuyla buluşturuyor. Yazarlığını ve yönetmenliğini HBB Şehir Tiyatrolarının başarılı sanatçılarından Atilla Yaprak'ın yaptığı "Nasreddin Hoca Ohh Gel Keyfim Gel" adlı eğlenceli kukla oyunu, 30 Ocak Salı günü ise Arsuz Höyük Çok Amaçlı Salonlarında miniklerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Nasreddin Hoca fıkralarından uyarlanarak sahneye taşınan oyun, minikler tarafından büyük beğeni aldı.
 
HBB Şehir Tiyatrosu yetkileri tarafından yapılan açıklamada eğitici ve öğretici kukla oyununun Hatay'ın 15 ilçesinde sahneleneceği belirtildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet