Skip Navigation Links

Van'a Yolculuk Başladı

Van'da yaşanan depremde mağdur olan vatandaşlar için İskenderun'da toplanan yardımlar, Prime Mall AVM önünde TIR ile yola çıktı.

Gündem   A+a-

 
Van’da yaşanan depremde mağdur olan vatandaşlar için İskenderun'da toplanan yardımlar, Prime Mall AVM önünde TIR ile yola çıktı.
 
Depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına Prime Mall Alışveriş Merkezi'ndeki iş yerleri ve mağazalar da katkıda bulundu. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, yaptığı açıklamada, yaşanan depremin herkesi derinden üzdüğünü ifade etti. Su, "Dün akşam da yine deprem meydana gelmesi ve insanlarımızın hayatını kaybetmesi bizleri bir kez daha üzdü. Ancak Türk halkı olarak, her zaman ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanındayız. İskenderun'da toplanan eşyalar da bugün Kızılay yetkilileri tarafından TIR'la Van'a gönderiyoruz ve oradaki Kızılay yetkililerine teslim edilecek. Bunun yanında, depremzedelere nakdi yardımda bulunmak isteyen vatandaşlara hesap numarası veriyoruz ve hesaplara nakdi yardımlar devam ediyor." dedi. Prime Mall Alışveriş Merkezi Müdürü Arzu Özerdem de açıklamasında, "Avm olarak Kızılay Derneği'ne TIR tahsisinde bulunduk. Bunun yanı sıra depremzedelerin ihtiyaçları için toplanan malzemeleri de TIR'a yükledik. Kızılay'ın topladığı eşyalar ile birlikte yardım TIR'ımızı deprem bölgesine uğurluyoruz. Depremzedelerimize katkıda bulunduğumuz için mutluyuz." ifadesini kullandı. İskenderun Kızılay Derneği Başkanı Ümit Günay ise "Dernek olarak toplanan eşyaları bugün Avm'nin tahsis ettiği TIR'a yükledik. Prime Mall Alışveriş Merkezi de kampanyaya önemli destek verdi. Bugün Kızılay ekibimizi yardım TIR'ı ile birlikte Van'a deprem bölgesine gönderiyoruz. Katkıda bulunan bütün İskenderun halkına teşekkür ediyoruz." diye konuştu. 
Yapılan konuşmaların ardından, yardım malzemelerini taşıyan TIR Van'a doğru hareket etti.
 
 
 
 
 


Prime Mall Van Yardım 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet