Skip Navigation Links

Dr. Şahutoğlu Muhtarlarla Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi Dr. Yılmaz Şahutoğlu,

Dr. Şahutoğlu Muhtarlarla Buluştu

Politika   A+a-

 İskenderun’da aralarında daha önce beldeyken mahalleye dönüşen 7 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. İskenderun Denizciler, Sarıseki, Azganlık, Akarca, Çınarlı, Kaledibi ve Bitişik Mahalleleri muhtar ile azaları tarafında ağırlanan CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu birlikte dayanışma yemeği yediler.Samimi ve sıcak bir atmosfer içinde geçen buluşmada muhtarlar sorunlarını dile getirirken, ülke ile bölge gündemiyle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay delegesi Dr. Yılmaz Şahutoğlu muhtar ve azaların misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek şu görüşleri paylaştı: “Türkiye ve coğrafyamız sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’nin Kuzeyinde Afrin’de yuvalanan PYD/PKK, DEAŞ terör örgütlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatını destekliyoruz.
 
Coğrafyamızın huzurunu, barışını tehdit eden bu unsurların biran önce temizlenmesi bölgemize huzurun tesis edilmesini bekliyoruz. İçinde yaşadığımız Hatay bir kültür ve barış kenti, bunun devamlılığı için bölge huzuru çok önemli. Birlikte yaşama kültürünün asırlardır sürdüğü Hatay halkının özellikle şu günlerde birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç olduğu bir süreç yaşıyoruz.”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet