Skip Navigation Links

Harekata Arsuz'dan Zeytin Dalı Desteği

Zeytin Dalı Operasyonuna Arsuzlu STK ve Muhtarlardan Ortak açıklama

Harekata Arsuz'dan Zeytin Dalı Desteği

Gündem   A+a-

 
Zeytin Dalı Operasyonuna destek amaçlı Arsuz’da yer alan Sivil Toplum Örgütleri ile Muhtarların katılımı ile Arsuz Lion King Otel’de ortak basın açıklaması ve Kuran-i Kerim okundu.
 
Moderatörlüğünü ATK-DER Başkan yardımcısı Metehan Sakallı’nın yaptığı etkinlikte Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan’ın okuduğu basın açıklamasın da ABD'nin, Suriye'de ağırlıkla (PYD/PKK'nın paravanı) Suriye Demokratik Güçleri'nden (SDG) oluşan ve 30 bin kişiyi bulacak "Sınır Güvenlik Gücü" kurma kararına sessiz kalma hakkına sahip olmayan ülkemiz terörizme dur deme ve sınırımızın güvenliğini sağlamak amacıyla Afrin hareketine başlamış olup bu gün itibariyle 7. Günündedir.
 
Biz Arsuzlular tek yürek tek söz olarak Kahraman ordumuzun başarısı için tüm dualarımız ordumuzladır. Devletimizin ‘’ ZEYTİN DALI’’ hareketi barışa hizmettir. Terörizme karşıdır. Ülke olarak terörizmden çok çektik. Gözyaşlarımız şehitlere öfkemiz teröre idi. ZEYTİN DALI hareketiyle gözyaşlarımızın dinmesi, sınırımızın korunması dileğimizdir.
 
Arsuzlularolarak yaşadığımız süreçte sevgi en büyük ihtiyacımız. Birlik ve beraberliğimiz vazgeçilmezimizdir. Hep bir ağızdan haykırıyoruz yaşasın Türkiye Cumhuriyeti diye. Tüm Dünya bunu böyle bilsin.
 
Bizler Afrine barış için Komşu Ülke olan Suriye’nin toprak bütünlüğü için kendi topraklarımızın sınır güvenliği için Afrin’deyiz. Allahın izniyle zafer türk milletinin olacaktır. Şehitlerimize Rahmet Gazilerimize acil şifalar dileriz diyerek STK ve Muhtarların sesi oldu.
 
 
 
Yapılan ortak açıklamaya İyi parti ilçe başkanı Kudret Dönmez, MHP ilçe başkanı Adem Koçloğ, Ak parti ilçe başkan Yard. Sinan Kirmit, Gökpınar – Zeytin Dalı Derneği Başkanı Serdal Gökpınar, Arsuz İlçe Müftülüğü Abdullah Kötülüketmez, Nardüzü muhtarı Mehmet Şanlı, Gökmeydan Mah. Muhtarı Necati Diker, Kale mah. Muhtarı Mehmet Gebeş, Işıklı Mah. Muhtarı Mehmet Sürer, Prinçlik Mah. Muhtarı Kasım Uğur, Avcılarsuyu Mah. Muhtarı Mehmet Dereboğaz , Gözcüler Mah. Muhtarı Mehmet Karataş, İlçe Milli Eğitim şube müdürü Çetin Çıngı, Halk Eğitim müdürü Ali Altuk, Arsuz İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Keskiner, Eğitim Bir-Sen Arsuz ilçe Başkanı Hakan Özer, Sağlık-Sen ilçe başkanı Soner Eroğlu, Arsuz Belediye Spor başkanı Ali Karaçiğer, Uluçınar Spor Semir Zeytun, Arsuz Medica Tıp Merkezi Recai Ekenel, ADD Arsuz ilçe Başkanı Sinan Tutar, ARİAD başkanı Adnan Ağır, İskenderun Turizm Derneği Cahit Sapmaz, Arsuz Tatill Sitesi Ali Turaç, ve Arsuz Gazetesi Sedat Sahilli katılım göstererek ortak bildiriyi imzaladı.
 
Etkinlik Bedi Arslan’ın okudu Kuran-i kerim ardından sona erdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet