Skip Navigation Links

MHP'den AKP'ye sert yanıt!

'MHP seçimlerin değil, gelecek nesillerin çalışmasını yapmaktadır.'

Politika   A+a-

sert%20cevap%20b.JPG" alt="" />
 
MHP’den AKP’ye sert yanıt!
 
“MHP seçimlerin değil, gelecek nesillerin çalışmasını yapmaktadır.”
 
MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ile AKP İskenderun İlçe başkanı Uğur Feriz arasında üye kayıtlarıyla ilgili polemik devam ediyor.
MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül’ün “AKP taşeron firmalarda çalışan işçileri üye kayıt getirme zorluyor” açıklamasından sonra, basınla bir araya gelen AKP İskenderun İlçe başkanı Uğur Feriz’in kendisine sorulan bir soru üzerine, MHP İlçe Başkanı’na cevap vermesi yeni bir polemiği de beraberinde getirdi.
AKP ilçe başkanı Uğur Feriz’in yaptığı açıklamaya aynı gün yazılı bir basın açıklamasıyla cevap veren MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül iddialarının arkasında olduğunun altını çizerek, partisinin 43 yıllık geleneğinde gönüllülük esasına dayalı üye kaydı yapıldığı ifade etti.
MHP İlçe başkanı Gül’ün AKP İskenderun İlçe Başkanı Feriz’e cevaben basına gönderdiği yazılı açıklamayı aynen sunuyoruz:
“AKP İlçe başkanı Uğur Feriz toplantısında, MHP ilçe başkanı olarak kamuoyuyla paylaştığımız bir basın açıklamamıza cevap vermiştir.
Bizim basın açıklamasında bulunmamızdaki sebep, İlçe Teşkilatımıza AKP’nin tehdit ve şantajları ile ilgili bir kısım şikâyet bildirilmiş, İlçe Başkanı olarak bende AKP’nin bu davranışının şık olmadığını beyan ederek basına açıklamada bulundum. Bu hususta basındaki beyanlarımız ortadadır.
İlçe teşkilatımıza gelen şikâyetlerin özetinde; AKP İskenderun İlçe Teşkilatının kamuda taşeron işçisi olarak çalışan insanlarımıza “Bu partiye borcunuz var AKP sayesinde ekmek yiyorsunuz ve bunun karşılığı olarak ta başta anne babalarınız olmak kaydıyla partimize üye kaydedeceksiniz” diyerek baskı yaptığı şeklindedir. MHP gelen şikâyetleri araştırmak suretiyle iddiaların doğru olduğu kanaatine varmış ve konuyu kamuoyu ile paylaşmıştır.
AKP İlçe Başkanı yine basın aracılığı ile MHP’ye cevap mahiyetindeki sözlerinde; Kurumlarda çalışanların parti temsilcisi olduklarını, mahalle komitelerinde görev aldıklarını itiraf etmiş. AKP İlçe Başkanı iddiaların bir kısmını itiraf ederken, MHP’nin üye çalışması ve siyasi çalışmaları hakkındaki sözleri ve sözde MHP’ye tavsiyeleri “Tehdit ve Şantaj” ahlaksızlığını hafifletme ötesinde bir beyan değildir.
MHP 43 Yıllık geleneğinde gönüllülük esasına dayalı üye kaydı yapan bir siyasi partidir. MHP siyaset tarihinde üye kayıt formları ile çalışan kişilere giderek şantaj ve tehdit ahlaksızlığına asla tenezzül etmemiştir. MHP’nin siyasi misyonunda çalışana ve emeğe saygı vardır. AKP İlçe başkanına bir hususu bildirmek istiyorum kamu kurumlarında taşeron işçi olarak çalışan vatandaşlarımızın büyük bölümü MHP’nin iktidar olduğu 57. Hükümet zamanında işe girmiştir ama MHP her konuda olduğu gibi bu olayda da kendine yakışanı yapmış ve bu arkadaşlarımıza hiçbir baskı uygulamammış, üyelik şartı koşmamış, ekmekleriyle tehdit etmemiştir.
MHP Hiçbir siyasi parti temsilcisinin tavsiyeleri doğrultusunda çalışmalarını organize etmez. MHP üye çalışmalarını Türk Milleti’nin gönlünde yapmıştır. MHP seçimlerin değil, gelecek nesillerin çalışmasını yapmaktadır.”
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet