Skip Navigation Links

Ekinciler’de Önemli Zirve;

İSTE-Ekinciler İşbirliği Yapacak

Ekinciler’de Önemli Zirve;

Ekonomi   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, çelik sektörünün önemli aktörlerinden Ekinciler Demir Çelik A.Ş.’ye iade-i ziyarette bulundu.
Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Faruk Ekinci, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci ile Genel Müdür Fatih Keseroğlu, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alper Menteşoğlu ’nun karşıladığı İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite-sanayi işbirliğinin güçlenmesi ve ortak projeler üzerinde çalışılması konularında fikir alış verişinde bulundu.
Dereli, ziyarette ayrıca İSTE bünyesinde sanayici ve akademisyenlerin bir arada proje üreteceği bir danışma kurulu kuracağının da müjdesini verdi.
İskenderun Teknik Üniversitesi’nin, körfezdeki ağır sanayi sektörünü doğal bir laboratuar olarak gördüğünü belirten Prof. Dr. Türkay Dereli, mühendislik fakültelerinde yetişen gençlerin daha üretken olabileceği doğal bir laboratuar ortamının olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Faruk Ekinci de, İSTE’nin bölge sanayisi ile bilim dünyasına katkılarını yakından izlediklerini ve bu gelişmelerden maksimum düzeyde faydalanmak için her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirterek, iade-i ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Rektör Dereli, Ekinciler Demir Çelik kütüphanesine Kalite ve Hayata İzdüşümleri isimli kitabını hediye etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet