Skip Navigation Links

MHP Aşure Dağıttı

MHP İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, İslam dünyasında kutsal aylardan biri olarak kabul edilen Muharrem ayı dolayısıyla esnaf ve halka aşure d

Politika   A+a-


 
MHP İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, İslam dünyasında kutsal aylardan biri olarak kabul edilen Muharrem ayı dolayısıyla esnaf ve halka aşure dağıttı.
MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Emel Sönmez sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacında olduklarını vurguladı.
Geleneksel hale getirilen aşure dağıtımına İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Sönmez’in yanı sıra ilçe yönetimi ve partiler de katıldı.
İskenderun İlçe Teşkilatı önünde yüzlerce aşure tabağı halk ve esnafa dağıtıldı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Sönmez, Aşure Günü’nün İslam alemine hayırlar getirmesini ve bu günün birlik ve dayanışmasının pekiştirmesini niyaz ettiğini belirtti. Sönmez: “Rabbimiz bugün Musa Peygamberimize öyle bir mucize ihsan eyledi ki denizi ortadan yararak firavunu ve ordusunu denizin içine gömdü. Hz. Adem’im tövbesi bugün kabul edilmiştir. Buna benzer bir çok olay gerçekleşti. Biz de böyle bir günde halkımıza ve esnafımıza dağıtarak insanlarımıza sevgiyi, dostluğu, iyiliği paylaşmak istiyoruz. Emeği geçen tüm üyelerimize, arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Emel Sönmez ve partililer esnafa ve vatandaşlara aşure dağıttılar.
 


MHP Aşure Dağıttı ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet