Skip Navigation Links

' El Birliğiyle Derneğimize Sahip Çıkacağız'

İskenderun’da faaliyet gösteren Samandağlılar Derneği Genel Kurulunda Cihat Altın güven tazeledi.

' El Birliğiyle Derneğimize Sahip Çıkacağız'

Yerel   A+a-

 Anıl Life Otel’de gerçekleştirilen Genel Kurul’da Samandağlılar önek birliktelik sergiledi.
Genel Kurulda söz alan İskenderun Samandağlılar Derneği Başkanı Cihat Altın, yönetim kurulu faaliyet raporunu, Denetim Kurulu Faaliyet Raporunu okudu. Bütçe ve tahmini bütçenin görüşülerek oy birliğiyle kabul edildiği Genel Kurulda Cihat Altın yeniden Dernek Başkanlığına seçildi.
Genel Kurulda söz alan İskenderun Samandağlılar Derneği Başkan Cihat Altın, “İskenderun’da yaşayan Samandağlılar Derneği olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğine inanıyorum. Bu Derneğe el birliği ile sahip çıkarak aidat ve bağışlarla destek olmamız lazım. Burada Dernek olarak amacımız, çeşitli sosyal faaliyetlerin yanı sıra, maddi durumu yerinde olmayan öğrencilere burs ve çeşitli yardımların yanı sıra dernek üyelerimize ve özellikle bayanlarımıza  çeşitli mesleki kurslar ve el becerileri kazandırmak, dayanışma yemekleri ve geziler organize etmek  Yılda sadece birkaç kez değil daha sık bir araya gelerek sorunlarımızın çözümü için ortak hareket etmenin gayreti içerisinde olunması için çaba sarf etmeliyiz. Bu vesile ile Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu gün Olağan Genel Kurulumuzun ev sahipliğini yapan Onursal Başkanımız Şekip Abacı’ya da ayrıca teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. 
İskenderun Samandağlılar Derneği Onursal Başkanı Şekip Abacı’da Genel Kurulda söz alarak, “İskenderun’da 5 bine yakın Samandağlı hem şehrimiz yaşamaktadır. Gönül ister ki bu toplantılar daha çok geniş katılımlı olsun. İnşallah bundan sonra bu birlikteliğimiz artarak devam edecektir. Bu toplantılarda bulunmanın bir birimize çok faydası vardır. Bu tür toplantılarda sorunlarımız, bölgemizin sorunları, ekonomik sorunlar konuşulmaktadır. Zaten sivil toplum kuruluşlarının amacı da budur. El birliği ve ortak akılla sorunları çözmektir. Hoş görü kenti olan Hatay’da birlik ve beraberliğimizin devam etmesini, savaşların bir an önce sona ermesi ve bölgemizde barışın hakim olması temennisiyle Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Tek Liste halinde gidilen Genel Kurulda İskenderun Samandağlılar Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:  Cihat Altın, Rasim Barutçu, Mecit Boğusoğlu, Selehattin Hatay, Cevdet Açıkyol, Garbis Kısadur, Murat Eker, Süleyman Miçooğulları, Mehmet Drugun,  Fahri yönetim kurulu üyeliğine Naim Abacı seçilirken,  Denetim Kurulu üyeleri de,  Mişel Aygül, Nazire Gülenay ve M.Ali Kayıkçı olarak belirlendi
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet