Skip Navigation Links

Erdem Ünlü Çetinkaya'da AK Parti Saflarında

İşadamı Erdem Ünlü Çetinkaya: 'İstihdam Yoksa Bir Kent Gelişemez' >

Politika   A+a-

İskenderun eski belediye başkanı Erdem Ünlü Çetinkaya ve Atav ailesi, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’yi desteklediklerini açıkladılar. AK Parti Merkez Seçim Bürosu’nda destek vermek üzere katılımda bulunan konuklar İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’i sonuna kadar desteklediklerini belirttiler.
İşadamı Erdem Ünlü Çetinkaya:
“İstihdam Yoksa Bir Kent Gelişemez” >
Atav ailesinin katılım töreni öncesinde seçim bürosuna gelen işadamı Erdem Ünlü Çetinkaya’da AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’i desteklediğini açıkladı. HATKO sahibi Erdem Ünlüçetinkaya, “Bir kentte istihdam yoksa o kent gelişemez. Ben Seyfi beyi sonuna kadar destekliyorum. Çünkü sözlerinde sürekli halkla birlikte kenti yöneteceğini dile getiriyor. Bakın bir kentin ekonomisinin düzgün olduğunu nerden anlarsınız biliyor musunuz? Bir esnafının dükkanını açıp kapattığı andan itibaren siftahında bir değişiklik varsa işte o kentin ekonomisi iyi demektir. Yoksa o kentin gerçekten ekonomisinin düzelmesine ihtiyaç vardır. Geçmişe bir bakın geçmişte İskenderun’da bulunan Otellere akın eden turist sayısı şimdilerde dört bir oranında bile değil. Bu ne demektir? İskenderun’un acilen yenilenmesi gerekiyor demektir. O yüzden bende Seyfi Beye destek veriyorum” dedi.
HATKO Sahibi Erdem Ünlüçetinkaya’ya teşekkürlerini sunan Başkan Adayı Seyfi Dingil ise, İskenderun’un ekonomisini düzeltmek için elinden gelen her şeyi yapacağını belirtti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet