Skip Navigation Links

'Dersimi İyi Çalıştım, Çok Önemli Projelerim Var'

AK Parti'den ikinci kez milletvekilliğine aday adaylığını açıklayan İşadamı Mehmet Yüksekgönül: 'Dersimi İyi Çalıştım, Çok Önemli Projelerim Var'

Politika   A+a-

 AK Parti’den ikinci kez milletvekilliğine aday adaylığını açıklayan İşadamı Mehmet Yüksekgönül:

“Dersimi İyi Çalıştım, Çok Önemli Projelerim Var”
Geçtiğimiz dönem ilk kez  milletvekilliğine aday adayı olan İşadamı Mehmet Yüksekgönül, edindiği tecrübe ve arada geçen zamanda yaptığı çalışmalarla daha iddialı bir şekilde AK Parti’den milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.
Hatay’ın dört bir yanında akrabaları ve dostları bulunduğunu, hizmet verdiği lojistik sektörü nedeniyle de oğlan üstü bir çevreye sahip olduğunu belirten Yüksekgönül, işdanyası ile AK Parti’nin ileri gelenlerinden aldığı güç ve destekle aday adaylığını açıklamak durumunda kaldığını belirterek şöyle konuştu:
“Bildiğiniz üzere geçen dönem de adaydım. O dönemden beri ve daha öncesinde de partimden hiç ayrılmadım. Sadakatle canla başla çalıştım. O dönemden beri hep kendimi 2011 Haziran ayında yapılacak milletvekili seçimlerine hazırladım. Gerek iş çevremde, gerek saygın iş adamı arkadaşlarımla istişareler yaparak aday olmama büyük destekler verdiler. Ben de iş hayatımda ki başarılı deneyimlerimi siyasette devam ettirmeye karar verdim. Bu memleketin çocuğu olarak İskenderun’a faydalı olabilmek ve bir şeyler katabilmek için bu dönem aday adayı olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum.

Seçildiğim takdirde İskenderun için yapacağım birçok projeler var. İskenderun’un Ankara’da gözü kulağı olmak için elimden geleni yapacağım. Yapacağımız projeler ve düşüncelerimi ileri ki zamanlarda sizlerle tekrar paylaşacağım. İnşallah partimizin bu dönem daha güçlü bir şekilde geleceğine inanıyorum. Hatay gelmiş geçmiş bütün iktidarlardan en fazla yatırımı AK parti iktidarıyla yakalamıştır. Eminim ki Hatay halkı bunun değerini bilerek Ak partimize oylarıyla en iyi desteği vereceklerdir.” Dedi.
 


mehmetyüksek
Yükleyen 8gun. - Yepyeni haber videoları

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet