Skip Navigation Links

Kaptan Mehmet Paşa Camiinin Genel Temizliği Yapıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, camii ve ibadethane temizlik ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Kaptan Mehmet Paşa Camiinin Genel Temizliği Yapıldı

İskenderun   A+a-

 İskenderun belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri Kaptan Mehmet Paşa Camiinin genel temizlik işlemlerini gerçekleştirdi.
PERİYODİK TEMİZLİK YAPILIYOR
Periyodik bir şekilde temizlik işlemelerinin yapıldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”belirlenen camilerde temizlik işlemi yapan ekipler her ay düzenli olarak bu işlemi gerçekleştiriyor. Temizlik işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz camilerde belli bir program dâhilinde çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. İskenderunluların daha temiz ortamda ibadet etmeleri için çalışıyoruz. Vatandaşımızın daha ferah ortamda ibadetlerini yapmaları için çalışmalarımızı Büyük bir özenle sürdürüyoruz.”dedi.
TEMİZLİK KONUSU ÖNEMLİ
Başkan Seyfi Dingil,”özel araç ve en son teknoloji ürünü elektrikli süpürgelerimiz ile cami ve mescit temizliğini yapan ekiplerimiz camilerin dış temizliğinin yanında halı, kapı, cam, ahşap, kitaplık ve fayansları da temizliyor.”şeklinde konuştu.
İskenderun Belediyesinin temizlik hizmetinden memnun olan camii cemaati ise İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet