Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sosyal Ben Kulübü Öğrencileri Lösev İçin Bahçeşehirde Meyve Pazarı Kurdular

Bahçeşehir Koleji’nde öğrenciler,öğretmenler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen sebze,meyve pazarı LÖSEV’e destek için kuruldu.

Sosyal Ben Kulübü Öğrencileri Lösev İçin Bahçeşehirde Meyve Pazarı Kurdular

Sağlık   A+a-

 Fuaye alanına kurulan pazar standlarındaki narenciyeden,kuruyemişe kadar birçok ürün velilerden ve katılan herkes tarafından yoğun ilgi gördü.
 
          Erken saatlerde hazırlanmaya başlayan Pazar standları öğretmenlerin yardımıyla sunuldu. Okulun fuaye alanında kurulan masalar ve pankartlarla organizasyona tam destek verildi. Okulda yaptıkları satışlar sonucu elde ettiklerini LÖSEV’deki kardeşlerine bağışladılar.
           Okul Müdürü Mustafa Uçan ve tüm öğretmenlerin destek verdiği projede gün boyu renkli görüntüler göze çarptı. Herkes standlarda durdu, gelen velilerde yardım için destek oldular. Amacın sosyal sorumluluk olduğunu ve LÖSEV ‘ e destek, yardım amaçlı yapılan bu etkinlikte herkes canla başla çalıştı. Bilinci oluşturmak, bunu arttırmak ve çocuklara bunu aşılamanın önemli olduğu bu organizasyonda bir kere daha hissedildi.
           LÖSEV’e tam destek, sosyal sorumluluk bilinci tutumlarıyla okulun Sosyal Ben Kulübü öğrencileri ve öğretmenleri ‘Organizasyondan biriktirdiklerimizi bağışlamanın yeni yılda verilebilecek en güzel hediye olacağını düşündük,destekleyen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz’ dediler. Çalışmalarının  devam edeceğini ,ikinci dönemde de böyle organizasyonlarla faaliyet göstereceklerini vurguladılar.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş