Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gazetecilerin Gurur Gecesi

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel Basın Dayanışma Gecesi Grand Plaza’da gerçekleştirildi.

Gazetecilerin Gurur Gecesi

Medya   A+a-

 Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar, İSTE Rektörü Prof. Dr.Türkay Dereli, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Akparti İl Başkanı İbrahim Güler, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin,  MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Çelik İş Sendikası Şube Mali Sekreteri Murat Kayış, ATSİAD Başkanı Züher Bulgurcu ve ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri,  işadamları, çeşitli kuruluşların temsilcileri ve basın mensuplarının aileleriyle birlikte katıldığı gecede açılış konuşmasını İGC Başkanı Veysel Cıncık yaptı. 
Gazeteciliğin çok önemli bir meslek olduğunu, hassasiyetlere dikkat edilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: 
“Temel görevi yönetenle yönetilen arasında köprü olan gazetecilik mesleği, büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirmektedir. Gazeteci asla yalan haber, yalan yorum yazamaz. Halkın basına olan güveni ve saygısı kaybolduğu zaman, gazetecilik mesleği de yok olur. Biz İskenderun basını olarak her zaman doğruları yazmaya dikkat ediyoruz. Bu mesleği gerçek anlamda yapmayan hiç kimseyi de aramıza almıyoruz. Siz saygıdeğer konuklarımıza bize verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz. Bu geleneksel gecemizde bizi yalnız bırakmadığınız için de şükranlarımızı sunuyoruz. Sağolun, varolun.”
Gecenin ilk şarkılarını Göksel söyledi. Hareketli ve slow şarkılarla gecenin renklenmesi sağlayan Göksel’in ardından Aysun sahne aldı. Gecenin assolisti ise Sezgin Çengel gece bitene kadar birbirinden güzel şarkılarla konukları eğlendirdi. 
İGC Basın gecesinde konuklar gece boyunca dans ettiler, halay çekerek eğlendiler. 
Gecenin sürprizlerinden biri İGC Başkanı Veysel Cıncık, konuklardan Adnan Ağır,Can Teymur ve Şekip Abacı’nın orkestra eşliğinde birbirinden güzel şarkıları seslendirmesi oldu.
Gecenin bir diğer sürprizi ise İşadamı Şekip Abacı ile Gazeteci Cuma Keseroğlu’nun doğum günlerinin kutlanmasıydı. Sahneye getirilen iki pastanın mumları, Abacı ve Keseroğlu tarafından alkışlar eşliğinde söndürüldü.
Grand Plaza personeli de gece boyunca yaptıkları hizmet ve sunumlarla tam not aldılar.
Hem basın mensupları hem de konuklar, stresten uzak, eğlenceli bir gece yaşadılar. Geleneksel Basın Gecesi geniş katılımı, seçkin ambiyansı ile güzel bir şekilde sona erdi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar