Skip Navigation Links

Osman Tufan Bu Kez Mardin'de..

'CHP Nerede Ben Oradayım' diyerek CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Hatay'a yakın bölgelerindeki düzenlenen gezilerine katılan CHP Hatay Milletvekili Aday A

Politika   A+a-

“CHP Nerede Ben Oradayım” diyerek CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Hatay’a yakın bölgelerindeki düzenlenen gezilerine katılan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Osman Tufan, haber sitelerine düşen fotoğraflarda Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin ile Sezgin Tanrıkulu ile birlikte görünüyor..
Osman Tufan Bu Kez Mardin’de..
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Sevim Kılıçdaroğlu ile Mardin’de düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklere katıldı.
Mardin’de büyük ilgi gören Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Sanayici Osman Tufan da etkinliklere katıldı. Kılıçdaroğlu’nun Mardin çıkarması ile ilgili ajanslara düşen haberlerin fotoğraflarında dikkat çeken CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Sanayici Osman Tufan, önce Hatay’a daha sonra da Türkiye’ye hizmet etmek adına CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile genel merkez yetkilileriyle her an her yerde çalışmalara katılıyor.
Haber sitelerinde Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ile Sezgin Tanrıkulu ile birlikte görünen CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Osman Tufan, telefonda 8. Gün Haber’in sorularını yanıtlarken, “CHP Türkiye’nin her karış toprağında varsa, ben de oradayım. Hatay’ın her karış toprağından bereket fışkıracağı günler, milletvekili olarak hizmet edeceğimiz günlerdir. CHP’nin programı, projeleri ve geleceğin Türkiye’si hedeflerini adım adım uygulayacağız. CHP nerede ben oradayım” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet