Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas'ta tarih yazılıyor..

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, muhteşem bir konvoy ve mitingle rakipleriyle arasında farkın büyüklüğünü bir kez daha ortaya koydu.

Politika   A+a-

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, muhteşem bir konvoy ve mitingle rakipleriyle arasında farkın büyüklüğünü bir kez daha ortaya koydu. On yıllık belediye başkanlığı süresince Payas’ı baştan yaratan ve sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Bekir Altan, halkın yarattığı sevgi seli içerisinde muhteşem bir konvoy ve ardında da mitingde belde halkıyla kucaklaştı.
Konvoy ilk anlarında AK Parti seçim bürosunun önünden geçerken karanfil atarak gönlünün genişliğini ispatlayan Altan’a sevgi seli heryerde olduğu gibi AK Parti seçim bürosundan da yapıldı. Karanfil atarak centilmenlik örneği sergileyen Bekir Altan’a bir AK Partili gencin yakışıksız protestosuna yine AK Partililer tarafından tepki gösterildi.
1500 motosiklet ve 2 bin 500 otomobille gerçekleştirilen konvoy, tüm Payas’ı kapsadı. Tüm caddelerde ve sokaklarda, mahallelerde sevgi gösterileriyle karşılanan Bekir Altan’ın resimleri ve MHP bayrakları da hemen hemen tüm evlerde asılıydı.
Türkiye’nin değişik bölgelerinden, farklı siyasi görüşlerde dahi olsalar binlerce kişi Bekir Altan’ın hizmet adamı kimliğine ve icraatlarına inandıkları için konvoy ve mitingde coşku seli yarattılar.
Yediden yetmişe herkesin katıldığı konvoy ve mitingde, “Söz verdik baştan, yeniden Bekir Altan!” sloganları atıldı.
Payas’ta tarih yazan uygulamaları ve icraatlarıyla sevgi seli içerisinde miting alanında ilerlemekte zorlanan Bekir Altan, “Rekorların adamı” ünvanına yakışır bir final gösterisi yaptı.

“Herkes konut sahibi olacak”
Payas’ın hastaneye ihtiyacı olduğunu hatırlatan Bekir Altan, en kısa sürede hastane eksiğini de gidereceklerini söyledi.


90 günde bitirilmesi taahhüt edildiği halde 84. günde teslim edilen konutların töreninde ağır konuşan Bekir Altan, en ucuz maliyet ve en kısa sürede iş bitirme rekorunda tarih yazmaya devam edeceklerini belirterek şöyle konuştu, “Halkımız için rekorlar kırmaya devam ediyoruz. Tamamı belediye imkanları ve halktan alınan güçle tamamlanan projelerde yeni döneme de aynı kararlılık ve inançla gireceğiz.
Herkesi ev sahibi yapacak projemiz sayesinde evsiz hiç kimse kalmayacak. Her bütçeye göre ayrı ayrı konutlar inşa edilecek. Bizim 84 günde teslim ettiğimiz konutları anahtar teslimi söz verdik ve de sözümüzde durduk. Altyapısı ve tüm ihtiyaç kalemleri bitirildikten sonra teslim ettik. Bakın Dörtyol’da yapılan toplu konutların ne altyapısı ver ne de içme suyu var. Hiç kimse oturamıyor. Çünkü oturulacak durumda değil” dedi.

“Halkımızın hizmetkarıyız”
Halkın hizmetkarı olduğunu her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Bekir Altan, vatandaştan gelen talepler doğrultusunda önce altyapı ve ardından da konut sorununa el attıklarına dikkat çekti.
Altyapının hemen sonrasında üst yapıya geçerek eksik bırakmayacaklarının sözünü bir kez daha veren Bekir Altan, “Herkesi konut sahibi yapacağız. Caddeler, sokaklar sorunsuz olacak. Biz her türlü ihtiyacın giderilmesi için var gücümüzle çalışıp rekorlar kırmaya devam ediyoruz.
Payas’ı Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getireceğiz. Gençler, hanımlar halk ekmek, burs, ambulans hizmeti istiyorlar. Biz buradayız. Bunların devam etmesini istiyorsanız biz buradayız” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar