Skip Navigation Links

'Değerler üzerinden siyaset yapmıyoruz'

Türkiye Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Işık, değerler üzerinden siyaset yapmayacaklarının altını çizerek, gerilim siyasetini reddettiklerin

Politika   A+a-

Hatay teşkilatlanma ayağı için görüşmeler yapmak üzere Hatay’a gelen Abdüllatif Şener’in lideri olduğu Türkiye Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Işık, değerler üzerinden siyaset yapmayacaklarının altını çizerek, gerilim siyasetini reddettiklerine vurgu yaptı. Türkiye Partisi Hatay teşkilatlanmasına talip olan Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak’ın yardımlarıyla gazetecilerle Yelken Kulübü’nde bir araya gelen Türkiye Partisi Genel Merkez yetkilileri, şehir dinamiklerinin öne çıkardığı isim arayışı içinde olduklarını söylediler. Basın toplantısını organize eden Nevzat Barak, etik olmayacağı görüşünü ifade ederek toplantı başlamadan Yelken Kulübü’nden ayrıldı.
Türkiye Partisi Genel Merkez yetkilileri, Yelken Kulübü toplantısının ardından da İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, Başkan Şehmus Aslan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştüler.


“Değerler üzerinden siyaset yapmıyoruz”
Türkiye Partisi teşkilatlanma sürecinde ülkeyi karış karış tarıyor. Hatay İl Başkanlığında isim tespiti için bir dizi görüşmeler ve tarama yapmak üzere Hatay’a gelen Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Işık, şehir dinamiklerinin öne çıkardığı kişiyi aradıklarını söyledi.
İskenderun’da Yelken Kulübü’nde gazetecilerle bir araya gelerek kahvaltı sonrası soruları yanıtlayan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Işık, değerler üzerinden siyaset yapmadıklarına dikkat çekti.
Teşkilatlanmanın Hatay ayağında AKP eski milletvekilleri Mehmet Soydan ve Fuat Geçen’le görüşmediklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Işık, yeni yüzlerle bir yapılanmayı tercih edeceklerinin sinyallerini verdi.
AK Parti’den ve tüm diğer partilerden farklı olduklarına vurgu yapan Ahmet Işık, Türkiye’de sağ ve sol partilerin tüzük ve program açısından aynı eksen etrafında buluştuklarını ifade etti.
Kesinlikle İdeoloji Partisi olmadıklarının altını çizen Ahmet Işık, oluşumlarını bir taban ve halk hareketi olarak değerlendirdi.
Tüm açılardan ayrıştırmalardan ve ötekileştirmelerden kaçındıklarını belirten Ahmet Işık, “Türkiye, ayrıştırmalardan, ötekiler zihniyetinden, gerilim ortamından çok çekti. Türkiye Partisi olarak bu konuda çok hassas davranıyoruz. Milli ve manevi değerler üzerinden siyaset yapmıyoruz. Kadınlara ve gençlere önem veriyoruz ama kadınlar ve gençler üzerinden de siyaset yapmıyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet