Skip Navigation Links

Başkan Savaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Savaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Gündem   A+a-

 Mesajında gazeteciliğin zor olduğu kadar onurlu bir meslek olduğunu belirten ve bu şerefli mesleği hakkıyla yapan gazetecilerin demokrasiye sunduğu katkıyı takdir ettiğini ifade eden Başkan Savaş, “Tarafsız, ilkeli, özgür ve ahlaklı habercilik anlayışıyla hareket eden gazetecilerimizin varlığı ülkemizin kalkınmasında önemli bir yer tutmaktadır. Mesai saati gözetmeksizin her ne şartta olursa olsun halkın haber alma hürriyetine katkı sunan gazetecilerimizin verdiği emek her zaman takdire şayandır. Gerek ilimizin gerek ülkemizin gelişimi için katkı sunan basın mensuplarının olduğunu bilmek bizim için çok sevindirici” dedi.
Mesajının devamında kalemini her zaman adaletten, haktan, sevgiden ve iyilikten yana kullanan tüm gazetecilerin bu anlamlı gününü kutlayan Başkan Savaş, “Mesleki ilkesinden taviz vermeyerek alnının teriyle emek sarf eden tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım.” ifadelerine yer verdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet