Skip Navigation Links

'YILDIZ'ımız sensin'

Arsuz Dostlar Restaurantta bir araya gelen TDH'liler, geceyi düzenleyen İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Necati Yıldız'ı bağrına basarak Yıldız'a

Politika   A+a-

Yapılan anketlerden ve araştırmalardan aldığı oranların giderek artması ile iktidara ‘biz geliyoruz’ mesajı veren ve dün Arsuz Dostlar Restaurantta bir araya gelen TDH’liler, geceyi düzenleyen İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Necati Yıldız’ı bağrına basarak Yıldız’a mesaj verdiler: “YILDIZ’ımız sensin”


Türkiye genelinde hızla yükselen tirendi ile dikkatleri üzerine çekmeye başlayan Türkiye Değişim Hareketi Partisi, aynı öz güveni İskenderun’da da hissettirmeye başladı. İlçe teşkilatının çalışmalarına sürat vermesi ve beraberinde partinin üst düzey yöneticilerinin sürekli İskenderun’a gelerek çalışmaları yakından takip etmesi, şüphesiz ki bu durumu daha da güçlendiriyor.
 

Parti içi dayanışmalardan biri dün İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Necati Yıldız tarafından Arsuz Dostlar Restaurantta verdiği bir gece ile gerçekleşti. Geceye katılan Türkiye Değişim Hareketi Partinsin İstanbul İl Başkanı ve aynı zamanda isim babası olan Mehmet Ali Oğuş, partililerin yoğun ile karşılaşırken konuşmasında partilerinin yapılanması hakkında bilgiler verdi. Gecede asıl ilgiyi gören ise şüphesiz ki İstanbul İl Yöneticisi ve aynı zamanda İskenderunlu olan Av. Necati Yıldız oldu.
Geceye katılan tüm partilileri tek tek selamlayan ve masalarına giderek hoş geldiniz diyen Yıldız’a, büyük ilgi gösteren partililer, partilerinde Av. Necati Yıldız gibi önemli isimlerin olmasından memnun olduklarını ifade ettiler.
Yakın bir zaman içerisinde resmi olarak kurulacak olan ve şimdilerde yapılan birçok ankette önemli oranlar elde eden Türkiye Değişim Hareketi Partisinin, bölgemizden böylesi isimleri ön planda tutması, ayrıca İskenderun adına memnuniyet verici bir durum olarak karşılandı.
Kendisine gösterilen yakın ilgi ve alakadan memnun olan ve partileri ile tek yürek halinde fikir alışverişinde bulunan, halaylar çekip oynayan ve beklentileri dinleyen Av. Necati Yıldız ise gazetemize yaptığı özel açıklamada Türkiye Değişim Hareketi’nın tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da büyük ölçüde siyasi yapılaşmayı oluşturduğunu belirterek şunları ifade etti: “ Sizlerinde gördüğü gibi bu parti sadece kurulmak için veya muhalefet yapmak için varolmayacaktır. Partimizin yapılan tüm anketlerden ve araştırmalardan aldığı oran gün geçtikçe artmaktadır. Sorumluluğumuzun farkındayız. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün direktifleri doğrultusunda kendi bölgemizde birlik ve beraberliği arttırıcı çalışmalar içerisindeyiz. Ben bu bölgenin evladıyım ve partimize bölgemizde daha fazla güç katmanın çalışmaları içerisindeyim. Bizleri yalnız bırakmayan ve partimize gün geçtikçe daha fazla ilgi gösteren tüm hemşerilerimi sizlerin vasıtası ile bir kez daha selamlamak istiyorum” dedi.
Türkiye Değişim Hareketi Partisine bölgemizde önemli güç katan ve açıklamaları ile İktidar partisine biz geliyoruz mesajları veren Av. Necati Yıldız ile yakın zaman içerisinde daha kapsamlı bir röportaj yaparak siz kıymetli okurlarımız ile paylaşacağız.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet