Skip Navigation Links

Avukat Refik Eryılmaz Atağa Kalktı

Chp Milletvekili Aday Adayı Av.Refik Eryılmaz Yaylıca Beldesinde Büyük Bir Coşku Ve İlgi İle Karşılandı.

Politika   A+a-

Milletvekili aday adayı Kurultay delegesi Av.Refik Eryılmaz,seçim çalışmaları kapsamında Yaylıca Beldesi halkı ile bir araya geldi.Yoğun ilginin olduğu toplantıya,Yaylıca Belediye Başkanı Av.Nadir Aslan,Tomruksuyu Belediye başkanı İbrahim Dinler,Belde mahalle muhtarları,Belediye meclis üyeleri ve Avukat arkadaşları destek verdi.

Av.Refik Eryılmaz’ın belde halkı tarafından çok büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandığı toplantıda yaylıca belediye başkanı Av.Nadir Aslan yaptığı konuşmasında,Av.Refik Eryılmaz’ın aday adaylığını belde halkı ile birlikte sonuna kadar desteklediğini, Milletvekili görevinin gerektirdiği sorumluluk anlayışı
CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AV.REFİK ERYILMAZ
Baştarafı 1’de..... ile hareket edeceğine inandığını,Vatandaşlarımızın hak ve hukukunu koruyacak siyasi ve hukuki birikime sahip olduğunu, dürüst ve çalışkan kişiliği ile halkımızın sevgisini kazandığını belirterek kendisine başarılar dileyerek beldeye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Aday adayı Av.Refik Eryılmaz,toplantıda yaptığı açıklamada;
Yalyılac halkı,okuyan,araştıran ve AKP’nin Türkiye’yi nereye götürmek istediğini bilen, Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkan Atatürk ilke ve devrimlerini özümseyen bir halktır.
AKP”nin Büyük Ortadoğu projesi kapsamında Türkiye”ye ılımlı İslam modelini dayatmaya ve Cumhuriyetin bütün kazanımlarını bir bir ortadan kaldırmaya çalıştığı bir süreçten geçiyoruz.

Türkiye, yoksulluğun siyasi sömürü haline geldiği, İşsizliğin arttığı, çocukların yatağa aç girdiği bir ülkeye dönüşmüştür.
AKP, başta yargı olmak üzere, Üniversiteleri, sendikaları, meslek odalarını, sivil toplum örgütlerini, medyayı, kısaca bütün kurum ve kuruluşları kendi siyasi anlayışları doğrultusunda yeniden şekillendirmeye çalışmaktadır.
Herkesin telefonlarının dinlendiği,ve dinlenme korkusu içerisinde yaşadığı,aydınların,bilim adamlarının,gazetecilerin, sendikacıların, üniversitelerin ve iş adamlarının konuşmaya cesaret edemedikleri bir korku imparatorluğu kurulmuştur. sayın genel başkanımız kemel kılıçdaroğlunun önderliğinde kurulacak cumhuriyet halk partisi iktidarında bu korku imparatorluğunu yıkacağız.
Akp’nin, kendisine muhalif olarak gördüğü herkesi ve her şeyi despot bir anlayış ile yok etmeye çalıştığını bu baskılar karşısında sessiz kalınmaması gerektiğini ,
Demokrasi dediler, herkesi dinlemeye aldılar. Yargı bağımsızlığı dediler, yargıyı denetimleri altına aldılar. Özgürlük dediler, aydınları, gazetecileri, bilim adamlarını Atatürkçüleri içeri attılar. Örgütlenme hakkı dediler, sendikaları baskı altına alıp, işçileri sokağa attılar.
12 Eylül 1980 Askeri darbesinin ürünü YÖK ve milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması için Anti demokratik olan %10 seçim barajının aşağı çekilmesi ve yargının bağımsızlığı için, Ortadoğu ülkelerinde çalışan on binlerce vatandaşımızın sosyal ve sağlık haklarına kavuşmalarını sağlamak ve onlara istihdam yaratmak ,Hatay”ın, hak ettiği devlet desteği ve yatırımlarına kavuşması,Kıyı kenar çizgisi mağdurlarının sorunlarına çözüm bulması,Hatay”da, Hazine arazilerinin vatandaşlara satışının önünün açılması,açlığın, yoksulluğun ve sömürünün olmadığı bir Türkiye için, Hep beraber omuz omuza mücadele edip CHP”yi iktidara taşıyacağız.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet