Skip Navigation Links

Ceza Yeme Fıstık Ye!..

Osmaniye protokolü araçları durdurup “ceza yeme fıstık ye” sloganıyla kentin sembolü olan yer fıstığı ikram ettiler

Ceza Yeme Fıstık Ye!..

Osmaniye   A+a-

 Osmaniye Uluslar Arası Tanıtma Derneği tarafından 7 Ocak Osmaniye’nin kurtuluş günü etkinlikleri çerçevesinde Osmaniye milletvekilleri, vali, belediye başkanı ve dernek üyeleri ile birlikte Osmaniye-Adana otobanında araçları durdurup “Ceza Yeme Fıstık Ye” sloganıyla şehrin sembolü olan yer fıstığı ikram ettiler. 
  Osmaniye uluslar arası tanıtma derneği, kentin tanıtımını yapmak maksadıyla, ilin yöresel ürünlerinden olan yer fıstığı, yer fıstığından üretilmiş şekerleme ve zeytinyağından oluşan hediye paketlerini Osmaniye-Adana otobanı üzeri Toprakkale mevkiindeki polis kontrol noktasında durdurulan araçlardaki şoförlere ve yolculara ikram ettiler. Polis ekiplerinin durdurdukları araçlarda ki şoförler ehliyet ve ruhsat kontrolü yapılmasını beklerken fıstık hediye edilmesi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Etkinliğe Ak Parti Osmaniye Milletvekili Doç.Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, MHP Osmaniye Milletvekili Doç.Dr. Ruhi Ersoy, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara da katılarak durdurulan araçlarda ki şoför ve yolculara yer fıstığı hediye ederek ilin tanıtımını yaptılar. 
  Osmaniye Uluslar Arası Tanıtma Derneği Başkanı Bahri Çolpan, “Dernek olarak ilimizin kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Osmaniye otobanından geçen yabancı plakalı araçlara,Osmaniye tanıtım broşürü,yer fıstığı,yer fıstığı şeklinde ki anahtarlığımızı dağıttık. Amacımız hem Osmaniye’yi tanıtmak hemde fıstığımızdan yiyenler şehitlerimizin ruhuna bir Fatiha okur diye düşündük. Osmaniye 21 yıllık bir il. Henüz tam olarak tanıtımımızı yapamadık. Dernek olarak çok iyi düşüncelerimiz ve zaman zaman da bu tür etkinliklerimiz olacak. Osmaniye olarak çok daha iyi yerlere geleceğiz inşallah” dedi. T.B.M.M. Başkanlık Divanı üyesi ve Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise “Osmaniye ilimizi uluslar arası platformdada tanıtmak amacıyla böyle bir dernek kurulmasını çok olumlu buluyorum. Dernek Başkan ve üyelerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Osmaniye’yi tanıtmak ve gelecek kuşaklara daha iyi anlatmak amacıyla bölgemizdeki yerini ,konumunu, özelliklerini halkımızla paylaşmak ve tanıtmak üzere bizi bir araya getirdikleri içinde Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Osmaniye kadim bir şehir. Osmaniye’mizin daha fazla tanıtılması önceliklerinin ve özelliklerinin ortaya çıkarılması bakımından bu tür etkinliklerin daha fazla yapılması gerekiyor” şeklinde konuştu.  
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet