Skip Navigation Links

Önceliğimiz Vatandaşlarımızın Acil Gereksinimlerini Karşılamaktır

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bozulan yolların asfaltlama,parkeleme,bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Önceliğimiz Vatandaşlarımızın Acil Gereksinimlerini Karşılamaktır

Yerel   A+a-

 Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her mevsim olduğu gibi kış aylarında da bozulan yolların asfaltlama, parkeleme, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları ile, 42 mahallenin tamamında farklı çalışmalar yürüten Fen İşleri ekipler, Samandağ’ın kış şartlarından etkilenmemesi ve vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmak için kollarını sıvadı. Çalışmalarını gece gündüz sürdüren ekipler tarafından Tekebaşı Mahallesi’nde yol düzenleme ve temizlik çalışması yapıldı. Ataköy Mahallesi’nde parke yapılacak alanda asfalt sökümü ve temizleme çalışması yapılıyor. 
Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut tarafından yapılan açıklamada; “Kış aylarında meydana gelecek olumsuzluklardan yollarımızın, parklarımızın kısacası Samandağ’ın olumsuz etkilememesi adına ekip arkadaşlarımız gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Önceliğimiz Samandağ’ın ve vatandaşlarımızın acil gereksinimlerini karşılamaktır. Bu bağlamda çalışmalarımız devam edecek’’  İfadelerine yer verdi. 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet