Skip Navigation Links

Şefik Çirkin'den Güvenlik Uyarısı

MHP Hatay milletvekili adayı Şefik Çirkin, Ak Parti'nin 12 Haziran seçimlerinde oy avcılığı yapabileceğini iddia ederek, güvenlik güçlerini göreve çağ

Politika   A+a-

 
MHP Hatay milletvekili adayı Şefik Çirkin, Ak Parti’nin 12 Haziran seçimlerinde oy avcılığı yapabileceğini iddia ederek, güvenlik güçlerini göreve çağırdı
 
 
 
MHP Hatay milletvekili adayı Şefik Çirkin, Partince Esentepe Mahallesinde düzenlenen mitinge katıldı.
Binlerce Vatandaşın katıldığı mitinge MHP Hatay milletvekili adayları Şefik Çirkin, İsmail Hakkı Yücel, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül katıldı.
Miting öncesi Esentepeli vatandaşlar ile birebir görüşerek selamlaşan milletvekili adayı Şefik Çirkin’e vatandaşlar nazar değmemesi için puhur yaktılar.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen mitinde söz alan MHP Hatay milletvekili adayı Şefik Çirkin,
“12 Haziranda ülkücüler Ankara’ya ve iktidara doğru gidiyor. Halkımız. Artık yeter, diyor. 12 Hazirandan sonra inşallah iktidarız. Cenabı Alla bizi sizlerin sevgisinden eksik etmesin, bizleri sizlere hizmet etmekten alı koymasın” dedi Milletvekili adayı Şefik Çirkin, “12 Haziranda seçim var. Ak Parti hükümetinin sandıkta oy kullanamayan askerde olan, hasta olan kişilerin oylarını sanki benim oyum kullanmış gibi AK Parti hanesine yazılacağı ifade ediliyor. Devletin valisi, başkanlığında tüm güvenlik güçlerimizi, emniyet güçlerimizi, bu komploya karşı gerekli tedbiri almaya davet ediyoruz. Devletimiz hakkımızı korumazsa biz korumasını biliriz.
 
 
Biz devletimizden rica ediyoruz, talep ediyoruz, Sandık kurulu başkanları MHP’nin buna müsaade etmeyeceğini bilmeli” şeklinde açıklama yaptı. MHP Hatay milletvekili adayı Şefik Çirkin sözlerine şöyle devam etti. “Hükümet telaşta, korkuyor. Çok ağır baskı altında, Çünkü biz geliyoruz inşallah,. Sizlere Hatay’a hizmet noktasında elimizde geleni yapıyoruz” dedi. MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül’ü de belediye başkanı yapabilmek için çaba sarf edeceklerini sözlerine ekleyen Milletvekili adayı Şefik Çirkin, “Biz elimizde yetişen gençlerimize he zaman sonuna kadar sahip çıkacağız. Esentepe’den delikanlı insanlar yetişir. Enesentepeliler her zaman halkın arasından çıkmış dürüst insanlardır. 12 Hazirandan inşallah başarı ile çıkacağız. Büyük dileğimi gerçekleştirmek için bu insanımızı belediye başkanı yapabilmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Gerekirse kapı kapı dolaşarak, tüm tepelerin gönlünü almak kaydıyla, belediyeyi de alacağız inşallah. Omuz omuza mücadele verdiğimiz dava arkadaşlarımız ile birlikte hep birlikte mücadele edeceğiz. İskenderun’un neredeyse PKK’ya teslim olduğu bir anda bu mücadele Esentepeden başladı ve başarıya ulaştı. MHP’li ülkücüler her zaman vatanını milletini seven insanlar olarak bu mücadelenin semeresini Esentepe önümüzdeki seçimlerde İbrahim Gül’ü Belediye başkanlığını kazanarak gösterecektir” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet