Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Annelerinin Terk Ettiği 8 Yavru Köpeğe Yuva Oldular

Yeni evli Meryem-Mustafa Dörtgöz çifti evlerinin bahçesinde anneleri tarafından terk edilmiş olarak buldukları 8 yavru köpeğe gözü gibi bakıyor

 Annelerinin Terk Ettiği 8 Yavru Köpeğe Yuva OldularWeb
TV

Osmaniye   A+a-

  Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yeni evli olan Meryem-Mustafa Dörtgöz çifti, evlerinin bahçesinde buldukları ve anneleri tarafından terk edilen 8 yavru köpeğe gözü gibi bakıyor. 
Cengiz Topel Mahallesi'nde oturan, henüz üç aylık evli olan Meryem ve Mustafa Dörtgöz çifti sabah uyandıklarında evlerinin bahçesinden köpek sesi geldiğini fark ettiler. Dışarı çıktıklarında ise balkon saçağı altında soğuktan üşümüş 8 yavru köpek ile karşılaştılar. Anneleri tarafından terk edildiğini anladıkları yavru köpekler için buldukları balkon altına bir köpek kulübesi yapan çift, yavru köpekler üşümesin diye yuvanın etrafını kartonla sarıp altlarına da saman döktüler. 
Aradan birkaç gün geçmesine rağmen anneleri gelmeyen yavru köpeklere kol kanat geren Mustafa ve Meryem Dörtgöz köpeklere bakmaya karar verdi. Dörtgöz çifti şimdi yavru köpekleri sütle besliyor, geceleri ise üşüyüp üşümediklerini kontrol ediyorlar. Yavru köpeklere gözü gibi baktıklarını belirten Mustafa Dörtgöz, “Balkonun altında bu köpekleri bulduğumuzda önce şaşırdık. Soğuktan üşümüşlerdi. O şekilde de sokağa bırakamazdık. Belki anneleri gelir diye bekledik ama gelmeyince de biz bakmaya karar verdik. Yavrularımızın bu durumunu sosyal medyada paylaştıktan sonra 4 yavruyu isteyen ailelere sahiplendirdik. Şu an 4 yavru kaldı. Biz bakıyoruz ama isteyen aile olursa da vermeye hazırız” şeklinde konuştu. 
Meryem Dörtgöz ise, “Yavrularımız şu anda bir buçuk aylık oldular. Önceleri tamamı için 5 litre süt alıyorduk. Ama şu anda 5 litre süt az geliyor. Başka bir şey yiyemiyorlar zaten. Günlük 8 litre süt veriyoruz. Süt ile besliyoruz. Yavrularımızı çok seviyoruz” dedi 
 
 Annelerinin Terk Ettiği 8 Yavru Köpeğe Yuva Oldular videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar