Skip Navigation Links

Milli Mücadelede Dörtyol Konulu Konferans

Tarihçi-araştırmacı-yazar Cezmi Yurtsever, 8 Ocak 2018 Pazartesi günü ‘Milli Mücadele’de Dörtyol’ konulu bir konferans verecek.

Milli Mücadelede Dörtyol Konulu Konferans

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol’un düşman işgalinden kurtuluşun 96. yıl dönümü kapsamında tarihçi-araştırmacı-yazar Cezmi Yurtsever, 8 Ocak 2018 Pazartesi günü ‘Milli Mücadele’de Dörtyol’ konulu bir konferans verecek.
Dörtyol Belediyesi kültür hizmetleri kapsamında düzenlenecek olan Konferansa araştırmacı yazar Cezmi Yurtsever’in katılacağını bildirdi. Çukurova ve Türk tarihi ile ilgili sayısız eserlere sahip olan Yurtsever, Çukurova’da yaşanan gelişmeleri yakından bilen bir tarihçi kimliğine sahiptir. Zengin tarih bilgisi ile Milli Mücadele yılları, İlk Kurşun gerçeği, Fransız ve Ermeni zulmüne kadar birçok konuyu Dörtyollu hemşerileri ile paylaşacak.
Milli Mücadelenin başkenti Dörtyol’da gerçekleşecek Milli Mücadele’de Dörtyol konulu konferans 8 Ocak 2018 Pazartesi günü saat 19.30’da Dörtyol halk eğitim merkezi konferans salonunda gerçekleşecektir. Dörtyol’un ve bölgenin tarihi hakkında konuların alınacağı konferansa tüm halkımız davetlidir.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet