Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Yürüyüş Yolunda Utanç Manzarası !!!

Elleriniz Kırılsın !!!

Arsuz Yürüyüş Yolunda Utanç Manzarası !!!

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde halkın denizle buluşmasını ve denize nazır yürüyüşler yapmasını sağlayan yürüyüş yolunda belediye tarafından yapılan düzenlemeler tahrip edildi. 
İnsanlıktan nasibini almamış ahlaksızların zarar verdiği oturma grupları ve çöp kovaları kullanılamaz hale gelmiş. 
Halk için halkın parasıyla yapılan hizmetlerin tahrip edilmesine tepkiler de sosyal medyada çığ gibi büyüdü. 
Arsuz Belediyesi CHP’li  Meclis Üyesi Faiz Ekenel, herkesin yüreğini burkan, öfkelendiren olayla ilgili tepkiyi veren oldu. 
Her gün yüzlerce kişinin sabah sporunu denize nazır yaptığı yürüyüş yolunda, tabiri caizse kin ve nefret duygularıyla hareket edilerek yapıldığı anlaşılan oturma gruplarının ve çöp kovalarının kırılması olayı, ellerinden gelse yürüyüş yolu parke taşlarının da sökülmesine vardıracak kadar hınç dolu bir şekilde gerçekleştirilmiş. 
 Meclis Üyesi Faiz Ekenel  sosyal medyadaki Facebook hesabında tepkisini şöyle dile getirdi; “Arsuz merkezde Belediyemizin Yaptığı ve Halkımızın En Önemli İhtiyaçlarından Birisiydi!! SAHİL YÜRÜYÜŞ YOLU!!çokta Güzel Oldu ama Maalesef şimdilerde Durum bu,,Yazıktır Günahtır Halkın Emeyi Halkın Parasıyla Yapıldı Bunlar Nerdeyse hepsine Zarar Verilmiş..Soruyorum bunu Yapan Zihniyet Hangi Ruh Haliyle yapar??Ne İçin Kim için Yapar??Yorum Sizlerin..”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş