Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ve Bekir Altan Ak Parti'de

Yaklaşık 1 yıldır beklenen MHP'den istifa ve akabinde AK Parti'ye katılım gerçekleşti.. Bekir Altan, her zamanki gibi gönüldaşı yüzlerce kişiyle birli

Politika   A+a-

 
Yaklaşık 1 yıldır beklenen MHP’den istifa ve akabinde AK Parti’ye katılım gerçekleşti.. Bekir Altan, her zamanki gibi gönüldaşı yüzlerce kişiyle birlikte AK Parti Payas Belde ve ardından da Dörtyol ilçe teşkilatına çıkarma yaptı..
 
Ve Bekir Altan Ak Parti’de
 
 
Geçtiğimiz hafta cumartesi günü Milliyetçi Hareket Partisinden istifa eden ve pazartesi günü Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanlığına üye kaydı için müracaatta bulunan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan dün düzenlenen görkemli bir törenle Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti.
Dün öğleden sonra Payas’daki Belediye Konuk Evinde toplanan kalabalık buradan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile birlikte önce Ak Parti Payas Belde Teşkilatına geldi. Ak Parti Payas Belde Başkanı Hasan Altunsoy tarafından karşılanan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan burada kısa bir konuşma yaptıktan sonra konvoy eşliğinde Dörtyol Ak Parti İlçe Teşkilatına hareket etti
Havai fişekler gökyüzünden konfeti yağdırdı. Havai fişekler gökyüzünde balon ve bayrak uçurdu. Bekir Altan bu görsel zenginlikle karşılandı. Çok kalabalık bir heyetle gelen Bekir Altan Eski Cezaevi Kavşağı ile Akbank arasındaki Çaylı Caddesinin iki şeritteki trafiğinin de kilitlenmesine neden oldu. Ak Partide bu güne kadar gelen bakanlar için böyle hazırlık yapılmamıştı. Dikkat çekici bir nokta ise hiç kimsenin elinde Ak Parti Bayrağı olmamasıydı. Herkes ellerinde Türk bayraklarıyla karşılamaya katıldı.
Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade eden bir konuşma yaptı ve süreç hakkında bilgiler verdi.
Ak Partinin bir hizmet partisi olduğunu belirten Av. Abdullah Arıcan; “Ak Parti kadrolarına Bekir Altan gibi değerli bir hizmet adamını kazandırmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Bekir Altan’da 13 yıldır çok sayıda dostlar edindiğini ve büyük tecrübeler yaşadığını belirterek; “Payas için Payaslılar’ın da rızasını alarak geldim. Gelmeden önce Payaslılara sordum. Başkan siyaseten değil, Allah rızası için senin yanındayız cevabını aldım. Payas için hizmete devam etmek, daha büyük işler başarmak adına buradayım. Allah bizi utandırmasın” dedi.
Katılın töreni alkışlar ve sloganlar eşliğinde son buldu.
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş