Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yeni Yıla Koordineli Çalışmalarla Başladı

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları ile Belediye ekipleri ilçenin dört bir yanında koordineli çalışmalara devam ediyor.

Yeni Yıla Koordineli Çalışmalarla Başladı

Yerel   A+a-

  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Şükrü Kanatlı Mahallesi Dil Okulu önünde yol yapım ve park yapım çalışmalarına devam ediyor.
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız tarafından yapılan açıklamada; “ Belediye ekiplerimiz Samandağ’a hizmet üretmek adına koordineli çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz dil okulu önünde yol yapım ve park yapım çalışmalarını ortaklaşa yürütüyor. Ayrıca Fen İşleri ekiplerimiz, Sutaşı Mahallesi Susam Sokak’ta ve Büresoğlu Halısahanın yanındaki yolda temizlik çalışmaları sürdürülüyor. Sutaşı çocuk parkı etrafında stabilize yol çalışması ve Tekebaşı Mahallesi’nde yol temizleme çalışması yapılıyor. Değirmenbaşı Mahallesi’nde büz çalışması yapıldı. İlçe genelinde  ulaşımı kolaylaştırmak ve yaşam standartlarını modern şehircilik düzeyine çıkarmak adına çalışmalarımız devam edecek.” ifadelerine yer verdi. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş