Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Down Sendromlu Çocukların Mont Sevinci...

Hayırseverler tarafından Down Sendromlu çocuklara mont hediyesinde bulunuldu.

Down Sendromlu Çocukların Mont Sevinci...

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi ve Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil’in katılımı ile engellilerin topluma kazandırılması ve sosyal faaliyetler kapsamında, hayırseverler tarafından Down Sendromlu çocuklara mont hediyesinde bulunuldu.
Down Cafe’de, down sendromlu çocuklar yararına düzenlenen programda, Diş Hekimi Lütfü Güler,Aura Güzellik Merkezi adına Müge Güler ,Serap Çam,ATASAY kuyumculuk adına Nur Fırat, Gençsoy Demirçelik adına Esra Gençoğlu,Çakıcı Motorsiklet adına Metin Çakıcı,BigChefs adına Uğur Memili ve Liva Gayrimenkul adına Pınar Yalnızoğlu 120 Down Sendromlu çocuğa mont hediye etti.
Down Cafe’ye ve buradaki çocuklara her geçen gün ilginin arttığını ve bu durumun onları mutlu ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, “Engelli kardeşlerimizin İskenderun’da yaşamaktan mutlu olmalarını sağlamak bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır. Engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmelerini, işgücüne katılmalarını sağlamak için gayret gösteriyoruz. Onların sorunlarını, sıkıntılarını dinliyor, çözüm yolları arıyoruz. Sık sık onlarla ve aileleri bir araya geliyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Belediye başkanımız bizleri yalnız bırakmıyor. Kendilerine de ayrıca teşekkür ediyoruz ”dedi.
Diş Hekimi Lütfü Güler,Aura Güzellik Merkezi adına Müge Güler ,Serap Çam,ATASAY kuyumculuk adına Nur Fırat, Gençsoy Demirçelik adına Esra Gençoğlu,Çakıcı Motorsiklet adına Metin Çakıcı,BigChefs adına Uğur Memili ve Liva Gayrimenkul adına Pınar Yalnızoğlu yaptıkları konuşmalarda “Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Down Sendromlu çocuklarımıza mont hediyesinde bulunduk. Her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil’e çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.
 
Yapılan konuşmaların ardından Down Sendromlu çocuklara mont hediyesinde bulunuldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş