Skip Navigation Links

Civelek'e her yerde ilgi artıyor..

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, Hatay Milletvekili Aziz Yazar, İlçe Başkanı Nihat Karpuz ve çalışma ekibiyle birlikte seçim ça

Politika   A+a-

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, Hatay Milletvekili Aziz Yazar, İlçe Başkanı Nihat Karpuz ve çalışma ekibiyle birlikte seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken, semt pazarlarında da seçmenleriyle kucaklaşıyor.
Barbaros Mahallesi’nde Perşembe Pazarı esnafını ve halkı ziyaret eden DR Yusuf Civelek, gördüğü ilgiden bihayli memnun kaldı.
Halkın yoğun ilgisiyle keyiflenen Dr. Yusuf Civelek, ev hanımlarından büyük ilgi gördü. Destek bulduğu için memnun kalan Civelek, kendisine yapılan ikramları reddetmeyerek afiyetle yedi. Güzel bir gün geçiren Civelek’e ilgi her geçen gün artıyor.
Semt pazarlarının sıkıntılarını dinlerken, bu sıkıntıları gidermek için çalışmalar yapacağını, pazarlara ihtiyaç olduğunu yeniden düzenli olarak halkla içice bir hale getirerek halkın hizmetinde olacağına vurgu yapan Dr. Yusuf Civelek, halkla bütünleşip sağlıklı, hijyenik pazarlar olacağını Pazar esnafına söz verdi. Ekmekleriyle oynandığını söyleyen pazarcılar yaptıkları işlerin Belediye ile yürütüleceğine inançlarının tam olduğunu söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet