Skip Navigation Links

Hacı Bayram Türkoğlu'na Görkemli Karşılama

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu Otobanda Bakanlar Gibi Karşılandı

Politika   A+a-

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Adalet ve Kalkınma Partisinden 24. Dönem Milletvekilliği seçiminde Hatay’dan 5. Sıra Milletvekili Adayı olan Eczacı Hacı Bayram Türkoğlu önceki gün Ankara dönüşü Dörtyol Otoban Gişelerinde partililer ve yakın dostları tarafından bakan gibi karşılandı.

 

Otoban gişelerine yığılan çok sayıda partili kötü hava koşul-arına aldırış etmeden uzun süre Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu’nun gelişini bekledi. Alkışlar eşliğinde aracından inen Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Hacı Bayram Türkoğlu’nun etrafını bir anda yoğun bir kalabalık kapladı. Burada tebriklerin bir kısmını kabul eden Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Hacı Bayram Türkoğlu daha sonra oluşturulan konvoy eşliğinde Ak Parti Dörtyol İlçe Teşkilatına geçti. Burada Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan, Dörtyol Belediye eski Başkanı Bilgehan Aksoy, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz, Parti Yönetimi ve partililer tarafından karşılanan Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Hacı Bayram Türkoğlu kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan yaptığı açıklamada; “Genel Merkezimiz tarafından Hacı Bayram Türkoğlu Bey partimizin 5. sıra milletvekili adayı olarak gösterilmiştir. Genel Merkezimizin bu kararını saygıyla ve tereddütsüz karşılıyoruz. Hatay’da Ak Parti beşin üzerinde milletvekili çıkaracağı için biz şu andan itibaren Hacı Bayram Türkoğlu Bey’i milletvekilimiz olarak kabul ediyoruz” dedi..
Adalet ve Kalkınma Partisinden 24. Dönem Milletvekilliği seçiminde Hatay’dan 5. Sıra Milletvekili Adayı olan Eczacı Hacı Bayram Türkoğlu’da yaptığı açıklamada; “Aday adaylığı sürecinde bize destek olan başta İlçe Başkanımız, belde başkanlarımız, yönetim kurulu üyesi ve diğer partililerimize, bize maddi ve manevi desteğini esirgemeyen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah (C.C.) hepsinden razı olsun.” dedi. Milletvekili seçerken vatandaşın taleplerinin neler olduğunda sıralayan Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Hacı Bayram Türkoğlu; “Vekillere de siz vekaleti verirken diyorsunuz ki; memleketin işine sahip çık, sıkıntılarına sahip çık, milli ve manevi değerlerini koru, bunun yasal düzenlemelerini yap. Gelecek nesillere birikimi olan bir Türkiye aktarırken, gelecek nesillerin de hakkını bu günden koru diye tembihte bulunuyorsunuz.” açıklamasını yaptı. Türkiye’nin 2023 lere ulaştığında dünyada ekonomisi en büyük beş ülke arasında ismini telaffuz etmeyi de arzuladıklarını belirten Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu; “Biliyorsunuz bir ay öncesine kadar Milliyetçi Hareket Partisi saflarında aktif siyaset yaptım. Son sekiz yıldır resmi görevimiz yoktu ama günlük siyasetin içerisinde elinizde olmasa da meşgul oluyorsunuz. Biz Ak Parti hizmet kervanında yerimizi alalım derken bir inanç felsefesi gereği olarak şunu düşündüm; henüz yapmamız gereken bir şeyler varken yapmıyorsanız, İnnallah bunun bir sorumluluğu var. Ben şuna eminim ki, yürekler toplu vurduğu sürece, Ya Allah Bismillah deyip birlikte hareket edildiği sürece, vatandaş sen de gel bu hizmet kervanına katıl diyebildiğimiz sürece binlerce katılım olacaktır bu kervana. Ayrımız gayrımız yoktur. İşimiz zor, ama zor işi başarmak er kişilerin işi, er bayanların işi, Allah (C.C.) bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan daha sonra Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu’na Ak parti rozeti takarak tebrik etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet