Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yerel Basın Bölgenin Lokomotifidir...

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ile Başkan Yardımcısı Cafer Esendemir, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

Yerel Basın Bölgenin Lokomotifidir...

Medya   A+a-

 İGC Başın Merkezi’nin bulunduğu tarihi binayı, mini basın müzesini de gezen TGF Başkan  ve Başkan Yardımcısı ile İGC Yönetim Kurulu üyeleri Yelken Kulübü’nde yemekte buluştular. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ün de onurlandırdığı yemek sırasında, resmi ilan konusu, gazetelerin denetlenmesi, sarı basın kartıyla ilgili sorunlar sohbet konusu oldu.
Kısa İskenderun gezisinden çok memnun kaldığını belirten TGF Başkanı Karaca, İGC Yönetim Kurulu üyelerini Eskişehir’e davet etti. Karaca, ‘’Türkiye’nin büyük bölümü kış şartlarını yaşarken, İskenderun günlük gülistanlık ve hala yazı yaşıyorsunuz.”dedi.

 

YEREL BASIN BÖLGENİN LOKOMOTİFİDİR

 
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ile Başkan Yardımcısı Cafer Esendemir, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.
İGC Basın Merkezinin bulunduğu tarihi binayı, mini basın müzesini de gezen TGF Genel Başkanı  ve Başkan Yardımcısı ile İGC Yönetim Kurulu üyeleri Yelken Kulübü’nde yemekte buluştular. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ün de katıldığı yemek sırasında, resmi ilan konusu, gazetelerin denetlenmesi, sarı basın kartıyla ilgili sorunlar sohbet konusu oldu.
Kısa İskenderun gezisinden çok memnun kaldığını belirten TGF Genel Başkanı Karaca, İGC Yönetim Kurulu üyelerini Eskişehir’e davet etti. Karaca, "Gazeteciler Federasyonu olarak mesleki sıkıntılarınızı çözebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Gerekirse ilgili Bakanla, müsteşarla, Basın-Yayın ya da Basın İlan Kurumu ile de sorunlarınızı çözebilmek için görüşmeler yapıyoruz. Bu yılbaşı itibariyle ilan fiyatlarının da artacağını belirtmek istiyorum. Bütün isteğimiz yerel basının güçlü olması” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş