Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’de Tiyatro Etkinliği

İSTE Tiyatro Topluluğu oyuncuları, hazırladığı “Yolcular” oyununu, İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda başarıyla sahneledi.

 İSTE’de Tiyatro Etkinliği

Kültür Sanat   A+a-

 Bilimsel ve teknolojik etkinliklerin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de büyük önem veren İskenderun Teknik Üniversitesi’nin Tiyatro Topluluğu oyuncuları, hazırladığı “Yolcular” oyununu, İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda başarıyla sahneledi.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Tiyatro Topluluğu, İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda iki perdelik “Yolcular” isimli oyunu sergiledi. İSTE Tiyatro Topluluğu öğrencileri, İSTE İnşaat Mühendisliği Sosyal Sorumluluk Dersi öğrencileri ve İSTE Sosyal Sorumluluk Koordinatörlüğü’nün katkılarıyla hazırlanan ve seyircilerin büyük ilgi gösterdiği oyunda toplumsal içerikli birçok mesaj verildi.
 
İSTE Tiyatro Topluluğu Akademik Danışmanı, İSTE Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Fikret GÖKÇE, performans sonrası konuşmasında; “Bugünkü tiyatromuzun konusu elbette insandı. Yaşayan her bireyin sosyal sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiği anlatıldı. Tiyatro oyununu başarıyla sergileyen öğrencilerimize, katılımlarından dolayı seyircilere, ayrıca Sosyal Sorumluluk Dersimizin hocası Doç. Dr. Umur Korkut SEVİM‘e ve İnşaat Mühendisliği öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş