Skip Navigation Links

Cemile Parlar Dualarla Sonsuzluğa Uğurlandı

Hatay’ın önemli kanaat önderlerinden Şeyh Adem Parlar’ın eşi Cemile Parlar 74 yaşında yaşama veda etti.

Cemile Parlar Dualarla Sonsuzluğa UğurlandıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Bir süredir Palmiye Hastanesi’nde tedavi gören Cemile Parlar’ın vefatı aileyi ve sevenlerini gözyaşlarına boğdu.Cemile Parların cenazesi ArsuZ'un Höyük mahallesindeki evinde düzenlenen törenle kaldırıldı.İskenderun  Kayamakamı Recep Soytürk,Arsuz Kaymakamı Musa Sarı,Arsuz Eski Kaymakamı fatih Baysal,Arsuz Beleldiye Başkanı Nazım Culha,Arsuz İlçe Müftüsü Mustafa Dönmez,Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak,İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur,ATSİAD Başkanı Züher Bulgurcu,ARİAD Başkanı,Adnan Ağır,CHP Hatay Milletvekili Adayları Dr. Riyat Kırmızıoğlu,Dr.Yılmaz Şahutoğlu,bölge protokolü,siyaset ve iş dünyasında sevenleri ve yüzlerce  kişi katıldı.
 
Gözyaşlaraı arasında toprağa verilen Cemile Parlar'ın Ruhuna Hatm-ı Kuran-ı  Kerim okundu dualar edildi.
Hayat arkadaşı Cemile Parlar'ı kaybeden Şeyh Adem Parlar,oğlu Mehmet Parlar,taziyeye gelen misafirleriyle yakından ilgilendi.
Evde okunan Hatm-ı Kuran-ı Kerim'in ardından Cemile Parlar'ın cenazesi Höyük Aile mezarlığında kılınan cenaze namazının  ardından Ggözyaşları ve dualarla defnedildi.
 
 
Bizlerde 8.Gün Web Tv ve 8.Gün Gazetesi olarak şeyh Adem Parlar ve oğlu Mehmet Parlar şahsında tüm aileye ve sevenlerine başsağlığı diliyor,merhume Cemile Parlar'a Allah'tan Rahmet diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cemile Parlar Dualarla Sonsuzluğa Uğurlandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Ali 21 Aralık 2017 Perşembe
Yüce Allah’tan Rahmet Diliyoruz mekanı cennet ruhu şad Nur içinde yatsın
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet