Skip Navigation Links

İsmet İnönü Mahallesinde Kapsamlı Temizlik Yapıldı

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri İskenderun’a hizmette hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

İsmet İnönü Mahallesinde Kapsamlı Temizlik Yapıldı

İskenderun   A+a-

 Ekipler temizlik uygulamaları kapsamında İsmet İnönü mahallesinde cadde ve sokaklarda etrafa başıboş bırakılan ağaç dalları, hafriyat ve çeşitli atıkların temizlik işlemlerini gerçekleştirdi.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri'nin gayretli çalışmalarıyla daha temiz bir İskenderun için hız kesmeden devam ediyor. Her gün farklı bir mahallede rutin temizlik işlemlerinin yanı sıra muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre periyodik bir şekilde kapsamlı bir temizlik çalışması yapılıyor. En iyi temizlik çevreyi kirletmemektir” dedi.

KAPSAMLI TEMİZLİK YAPILIYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin; her mahalle için belirlenen ayrı toplama günlerinde bahçe atıklarını ve ağaç dallarını araçlarla aldığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Halkımızdan temizlik konusunda daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Çevreye gelişi güzel bırakılan atıklar çevre ve görüntü kirliğine neden oluyor. Çevreyi kirleten duyarsız kişileri gördüklerinde belediyemize bildirmelerini istiyoruz. Bu konuda herkese görevler düşüyor” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet