Skip Navigation Links

Türkiye Takım Halinde 2. Sırada Yerini Aldı

Uluslararası Aba GüreşiŞampiyonası'ndaki güreşçiler Başkan Savaş'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Takım Halinde 2. Sırada Yerini Aldı

Spor   A+a-

 Almanya’nın Stutgart şehrinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Aba Güreşi Şampiyonası’na katılarak ülkemizi temsilen katılan Hatay Büyükşehir Belediyesporlu güreşçiler Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.
Sporcuların katılım gösterdiği ziyarete HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Bozkurt da eşlik etti.

TÜRKİYE TAKIM HALİNDE 2’NCİ SIRADA YERİNİ ALDI 

Almanya, Türkiye, İran, Gürcistan, Bulgaristan, Moldova ve Afganistan gibi ülkelerin katıldığı Uluslararası Aba Güreşi Şampiyonası birçok ülkenin da katılımıyla yoğun ilgi gördü. Almanya takım halinde şampiyon olurken Türkiye de takım halinde 2’inci sırada yerini aldı

İFLAZOĞLU: ABA GÜREŞİ’Nİ TÜM DÜNYAYA TANITAN VE SPORA BÜYÜK DESTEK VEREN HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ.DR. LÜTFÜ SAVAŞ’A TEŞEKKÜR EDERİM” 

Avrupa Aba Güreşi Başkanı Hamdan İflazoğlu,” Aba Güreşi ata sporumuzdur. Ve bizim milli değerlerimizdendir. Bu değerleri yaşatarak geleceğe taşımamız gerekmektedir. Hatay’dan gelerek Türkiye’yi temsil eden sporcularımız da oldukça başarılı performans sergileyerek bizleri çok mutlu ettiler. Ata sporumuz olan Aba Güreşi’ni tüm dünyaya tanıtan ve sporuna büyük destek veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim” dedi. 
Türkiye’yi temsilen katılan sporculardan 60 kg’da Bünyamin Özdal 3’üncü, 70 kg’da Cuma Akkuş, 90+ kg’da Mahmut Çayırcı da 3’üncü olarak Hataylılara büyük mutluluk yaşattı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet