Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'AKP İsktidarı Bu Ülkenin Tuzunu Kokuttu'

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Doktor Tayfur Saygılı; 'AKP İsktidarı Bu Ülkenin Tuzunu Kokuttu'

Politika   A+a-

Hatay genelinde olduğu gibi yaklaşan genel seçimler sürecinde CHP aday adayı patlamaları tüm hızıyla devam ediyor.
Bugün de İskenderun dan Hatay Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Prf. Dr. Tayfur Saygılı halk ve partililer ile bir araya gelerek neden aday olduğunu ve adaylık vaatlerini anlattı.

Saygılı iktidar partisine yüklenerek şu şekilde konuştu; ‘ sizden bir parça, halktan bir parçayım Sarıseki de doğdum yıldırım tepede büyüdüm Antakya da parasız yatılı okulda okudum ülkede benim gibi yüz binlerce insan var sizin içinizden çıkıp sizler için çalışan yüz binlerce benim gibi Doktor, Mühendis, Bürokrat, Milletvekili ve Bakan olanlar var. Artık bunu başarmak hiç kolay değil çünkü bu ülkede tuz da koktu, akp iktidarı kokuttu.
Devletin her kurumundan, yökten, ösymden, anayasa mahkemesinden, yüksek yargıdan ve diğerlerinden şikayet eden akp bu kurumları kendi çıkarları doğrultusunda kullanmaya başlayınca sesini çıkarmaz oldu.

80 yıllık cumhuriyetin kazanımlarını akp 9 yılda bitirdi. 9 yılda çok şey kaybettik, emekçilerin çocuklarının okuma şansı yoktur. Emek ayak altında, taşeron düzeni her yanı kapladı öz kaynaklarınınız uluslar arası tekellere peşkeş çekildi.
Asgari ücret kölelik ücreti haine geldi.
burada sizlere chp’nin ve kendi projelerimden bahsetmeyeceğim üzerinde durmak istediğim tek konu var 2011 haziran seçimleri bir yol ayrımıdır, ya örtülü faşizm kazanacak ve daha saldırgan, daha pervasız, daha yıkıcı olacak.
Ya da chp yani sizler bu gidişe dur diyeceksiniz. Bu bilinçle bu karanlıkla seçim sürecini yaşamak ve yaşatmak zorundayız.
Bende sizden biri olarak bu mücadelede yerimi aldım bu nedenle sizden yetki ve görev istiyorum’ şeklinde konuştu.

 

Untitled from Gökhan on Vimeo.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş