Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaptan Paşa Camii Civarındaki Kaldırımlar Yenileniyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kaptan Mehmet Paşa Camii çevresindeki kaldırımların yenilenmekte olduğunu belirtti.

Kaptan Paşa Camii Civarındaki Kaldırımlar Yenileniyor

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ulu cami caddesi üzerinde devam eden kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

CAMİİ ÇEVRESİ DAHA GÜZELLEŞECEK

Yapılan çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgiler alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Ulucamii Caddesinde Kaptan Mehmet Paşa camii çevresinde Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından devam eden kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceledik. Yapılan çalışmalar hakkında çevredeki esnaflarımıza bilgiler verdik. Bölgedeki esnaflarımızdan görüş ve öneriler aldık. Tüm bu hizmetler daha güzel ve daha modern bir İskenderun için. Kentimizin en büyük camilerinden biri olan Kaptan Mehmet Paşa camimizin çevresi yapılan çalışmaların tamamlanması ile daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak” diye konuştu.

HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ

Kent genelinde birçok noktada çalışmaların devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Tüm birimlerimiz yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Şehir genelinde devam eden kaldırım yenileme çalışmaları esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın takdirini kazanıyor. Halkımıza layık olmak onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş