Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ulusal Paltformlar ile Hatay Şaha Kalkacak...

Hoşgörü kenti Hatay'da EXPO ve Gastronomi toplantısı yapıldı.

Ulusal Paltformlar ile Hatay Şaha Kalkacak...Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, 2021'de düzenlenecek EXPO ve UNESCO tarafından, gastronomi dalında Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil edilen kent için bilgilendirme toplantısı düzenledi.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Defne Kent Konseyinin Defne Evi’nde ortaklaşa düzenlediği toplantıya Prof. Dr. Nazan Savaş, HBB Başkan Danışmanı Ömer Faruk Çelebi, Defne Belediye Başkanı eşi Meryem Ay Yaman, Hatay Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD)  üyeleri, Defne Kent Konseyi Kadın Meclis Yürütme Kurulu Başkanı Gülnaz Habibe ile kurul üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

ULUSAL PLATFORMLAR İLE ŞEHRİMİZ ŞAHA KALKACAK

 
HBB Başkan Danışmanı Ömer Faruk Çelebi’nin sunumuyla başlayan toplantıda, katılımcılara EXPO 2021 ve Hatay UNESCO Gastronomi konulu sinevizyon gösterisi izletildi. Sunumda Hatay’ın doğal ve karakteristik yönlerinin EXPO 2021 ile dünyaya tanıtılabileceğini ifade eden HBB Başkan Danışmanı Ömer Faruk Çelebi, ilin Gastronomi kimliğiyle de adeta şaha kalkacağını vurguladı. Tüm zenginlikleri ve tarihi dokusuyla dünyaya kapılarını açacak olan Hatay’ın bu serüveninde herkese ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

DEFNE KENT KONSEYİ OLARAK PROJEDE YER ALMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ

 
Defne Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülnaz Habibe toplantıda yaptığı konuşmasında, EXPO 2021 Hatay ve UNESCO Gastronomi’nin Hatay’a önemli katılımlar sağlayacağı inancında olduğunun belirterek; “Defne Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak ilimizde yapılacak olan uluslararası platformları çok önemsiyoruz. Bu doğrultuda ev sahibi olmanın onurunu yaşıyor ve projede yer almak için sabırsızlanıyoruz. Ayrıca ilimize bu kazanımı sağlayan kıymetli HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve beraberinde eşi Prof Dr. Nazan Savaş hanımefendiye çok teşekkür ediyorum.” dedi. 
Prof Dr. Nazan Savaş ise toplantının ev sahipliğini üstlenen Defne Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine şükranlarını belirterek,  katılımcılara teşekkür etti. 
Ulusal Paltformlar ile Hatay Şaha Kalkacak... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar