Skip Navigation Links

MHP Esnaf Gezisinde

MHP Hatay Milletvekili adayları Bilal Karaca ve Yaşar Gürakan beraberlerinde MHP ilçe Teşkilatı yöneticileri, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, P

Politika   A+a-

 
 Mhp Heyeti Sebze Hali Ve Pazar Yeri Ni Ziyaret Etti
 
 
MHP Hatay Milletvekili adayları Bilal Karaca ve Yaşar Gürakan beraberlerinde MHP ilçe Teşkilatı yöneticileri, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan,Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu ve bazı meclis üyeleri ile birlikte Dörtyol Sebze Hali,Nakliyatçılar Birliği ve Dörtyol Pazar Yerini ziyaret ettiler.
 
MHP heyeti Komisyoncular Odası Başkanı Ömer Talay ile birlikte sebze halini gezdi. Hal içerisinde bazı dükkanların boş olduğu gözlenirken hal içindeki esnaflarında dükkanlarında fazla mal olmaması heyetin dikkatini çekti. Oda başkanı Ömer Talay bu durumu düzeltmek ve hal içerisine canlılık kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.
 
Daha sonra Hal Odasında çay molası veren MHP ekibi,.Kamyoncular ve Nakliyatçılar birliğinin ziyaretinden sonra Dörtyol Pazar yerini gezdiler.
 
Pazar yeri esnafı ile sohbetler eden MHP Hatay Milletvekilleri adayları, pazar yerinin sakin olmasının sebepleri sorulduğunda Pazar Esnafları işlerin iyi olmadığını, vatandaşın alım gücünün azaldığını ve ancak bayramdan bayrama alışverişe çıktığını, parası olanlarında büyük marketleri tercih ettiklerini ve kendilerinin zor durumda kaldıklarını söylediler.
 
MHP Hatay Milletvekili adayı Yaşar Gürakan, “Halkımız teveccüh gösterirde MHP İktidar olursa, her yıl 700 bin kişiye iş imkanının sağlanacağını, yoksul ailelere HİLAL KART dağıtılacağını bu kart ile büyük marketlerden değil mahalle esnafından pazarcı esnafından alışveriş yapılabileceğini böylece küçük esnafların da işlerinin düzeleceğini söyleyerek vatandaşlardan Milliyetçi Hareket Partisine destek istedi. Bu arada fırsatı değerlendiren bazı vatandaşlarda Belediye Başkanlarından çeşitli isteklerde bulundular.” dedi
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet